Kerrankin sain tämän ihan-kohtuulliseen aikatauluun. Tämä on ns. jatkoa edellisestä, tämä on suunilleen yhtä pitkä kuin edellinenkin. Tämän ajattelin yhdeksi pitkäksi tarinaksi, mutta se "hieman" epäonnistui.

361394.jpg

Vaikka Sun olikin pieni kovisteleva goottityttö, isi kävi aina välillä peittelemässä Sunin, toivoen, että hän olisi samanlainen kuin Karen. On muuten aika suloista, kun nuo peittelee lapsensa.

361397.jpg

Jörö tuli taas pitkästä aikaa tervehtimään vanhaa kamuaan, Ukkoa. Jos vaikka puraisisikin tällä kertaa. Tahdon Ukosta ensimmäisen ihmissuden, ja toivottavasti saankin. En ole kovin keskittynyt millään muulla perheellä susiin, sillä en ole edes halunnut heistä ihmissusia, mutta Ukko olisi juuri sopiva siihen, tietotavoitteinenkin kun on. Huomaa muuten selvästi, että suhde on edennyt. Enään Ukko ei tervehdi silittämällä suden pääkoppaa, vaan rapsuttaa vatsasta.

361399.jpg

Ollaan jo lähellä, puraise vaan nopeasti sormelle. Itseasiassa, tuo susi on aika söpö.

361401.jpg

Ukko ei näytä pitävän Johnista, vai miksi muuten et muka voisi nukkua lapsenlapsesi Johnin kanssa? Valitan Ukko, mutta sänky, missä John nukkuu, on koko talouden ainoa hyvä sänky, missä energia nousee nopeasti. Saat sitten nukkua Johnin sängyssä.

361403.jpg

Tanya ei välttämättä pidä Karenia enään suosikkinaan, mutta eivät he ainakaan riidoissa voi olla. Ehkä sukupolvien välinen halaus on joskus hyväksikkin.

361404.jpg

Karen hoitaa edelleen talouden asiat, tällä kertaa oli vuorossa koiranpentu-ilmettä käyttänyt John, joka halusi välttämättä apua läksyissä. Se voisi helpottaa kympin saamista, lisäksi se olisi hyvä suorittaa ennen teini-ikää, joka uhkaavasti näyttää lähestyvän.

361405.jpg

Tanya on errittäin huolestunut perheensä voinnista: Tanya haluaa vain, että perhe pysyy tiiviisti koossa, ja jokaista autetaan heidän heikoimpinaan hetkinään. Lisäksi häntä huolettaa Kelisin hyvä äitinä olo rooli, Kelis on edelleen se sama teini, mikä oli vielä yliopistollakin. Lävistyksistä puhumattakaan. Mitä jos Tanyan lapsenlapsistaan tulee samaa sorttia, jotka eivät hänen elämänsä päätyttyä enää osaa hoitaa lapsia kunnolla ja kunnioituksella? Millainen isoäiti Kelisistäkin on tulossa, tai vielä vähä-älyisemmästä Pasista? Tanya pystyy jo ajattelemaan, kuinka MummoKerhossa hänen hyvät ystävät haukkuvat sukunsä lyttyyn, ja sitähän perhetavoitteinen Tanya missään nimessä halua!

361418.jpg

Karen on jostain kumman syystä vihainen Elselle? Mitäs Else on nyt päässyt tekemään huomaamattani? Nojaa, ihmettelen vain syvästi näitä simien äkki-vihastuksia, joita on ollut yllättävän monella similläni. Anteeksi seinät, en saanut kuvaa seinät ylhäällä.

361422.jpg

Sun sai huomattavasti nopeammin kympin, kuin John, jos siis verrataan ikään. Sun meni kertomaan siitä suosikki-perheenjäsenelle, Pasille. Keliskin olisi varmasti halunnut tietää siitä, ja oli sitäpaitsi paljon lähempänä. Hyvä kumminkin, kymppi on aina edistystä yliopistoa varten.

361425.jpg

Jonathankin toi myös kympin samana päivänä kuin Sunkin. Tosin, valitsi hieman väärän ajankohdan, nimittäin Pasi oli juuri menossa vessaan, ja jäi jumittamaan sitten ovelle, eikä "muka" pystynyt hurraamaan.

361427.jpg

John sai juuri ja juuri ajoissa kymppinsä, sillä pian alkoi tapahtua; oli Johnin vuoro jättää lapsuus, ja siirtyä pienistä vaatteistaan ulos. Kukaan muu, kuin äiti ei tullut katsomaan, sillä Ukko luki siivoamista, jotta pääsisi uransa huipulle, ja Tanya seurasi vieressä. Muut sitten nukkuivat.

361437.jpg

Johnista kasvoi nuori ja komea teini poika, tavoitteeksi tuli (apuaapua!) mammona? Eh, en ole yhtään varma, oikosulku! No silti, se oli joko suosio, tai mammona. Eikun oliko se romantiikka? Okei, en edes yritä muostaa, sillä en muista, mutta se on ihan kielenkärjellä, ja kyllä sen ensiosaan selvitän.

361442.jpg

Taaperoikä on lyhyt, ja Trey suoritti sen loistavasti. Taidot sai kaikki tarvittavat, vaikka epäilinkin sitä ensin.  Koko perhe tuli julistamaan ilosanomaa, paitsi tietenkin mykkäkoulua harrastava Sun. Hän ei ole muuten osallistunut kenenkään synttäreihin.

361443.jpg

Tässä hän on, aivan saman luonteinen, saman näköinen mutta eri niminen ja eri hiuksinen, Trey. Hän on kyllä aika klooni Johnista, ikä on tietty erona, hiustenväri ja nimi tietty, mutta olihan Treylläkin oikeasti punaiset hiukset, ennenkuin siis Karen värjäytti ne. Komea poika silti.

361448.jpg

Synttärit olivat kaikin puolin päättyneet, mutta juhlaväki silti onnitteli iloissaan ja pirteinä synttärisankareita ja hässäsi jotain muuta mukavaa, paitsi Ukko. Ukko tiesi yhden asian itsestään, tai elämästään, mitä kukaan muu ei perheestä tiennyt. Se oli synkkää ja salaista, mikä olisi ehkä suurikin asia, mutta Ukko piti sen sisällään niin pitkälle, kunnes se huomattaisiin..

361456.jpg

..nimittäin oli myös koittanut Ukon aika sanoa hyvästit rakkahillensa, jotka eivät ollut myöskään kovin onnellisia. Taustalla kuului vain nyyhkytystä, surullisia äännähdyksiä, kunnes kuului viikatemiehen synkkä ja jäykkä ääni. Se tarkoitti sitä, että Ukon oli aika päästä paikoista parhaimpaan: taivaaseen.

361460.jpg

Mutta Ukko ei halunnut sinnä, eikä ollut edes menossakaan. Hän väitti syvästi jäävänsä tänne vaimonsa ja muun rakkaan perheensä kanssa. Viikatemiehen tiimalasin varastaminen taisi olla ensimmäinen ja ainoa keksintö, millä saattaisi voida jäädä.

361462.jpg

"On sinun aikasi, Ukko." Tuntuu, kuulisin nuo sanat läpi tietokoneeni, mutta nimen Ukko tilalla olisi oma, ruma nimeni. Ukon suunnitelma ei mennyt aivan putkeen, hän joutui jättämään perheensä raa'asti hyvästelemättä, niin, miten viikatemies tahtoikin luultavasti. Ukon kuolema ei harmita minua enään niin paljoa, kuin silloin, kun se tapahtui, mutta eräs asia jäi nyppimään, ja suuresti: Ukko oli vain yhden ylennyksen päässä elämäntoiveestaan! Toivottavasti Ukon tilalle saatiin joku yhtä hyvä työntekijä.

361467.jpg

"Tu-tuo ruukku! He veivät Ukon!" Totta, Ukosta jäi jäljelle vain pieni ja harmaa ruukku, uurna. Tottakai Tanyaa suretti Ukon menetys, mutta sai silti mieltä lohduttavan perinnön, 9 800 simoleonia. Myös muita perheenjäsenistä sai perintöä: Kelis sai 4 350 simol., Ruby 2 600 simol., Sun 1 080 simol. ja Trey 864. Lapsenlapsista Sun sai eniten perintöä! Vau, ei edes Ukon lemppari poika, Trey saanut niinkään paljoa.

361468.jpg

Myös Terapeutti tuli tervehtimään Tanyaa ja hänen surkeaa elämäntilannettaan. Kai se on ymmärretävää, kun oma ja kaikista rakkahin kuolee. Tanya ei anna vielä pitkään aikaan anteeksi viikatemiehelle, joka julmasti viskaisi Ukon sinne, mistä hän tulikin. Tämä pistää muistelemaan Ukkoa, Ukon muistoille tilaisuus.

265243.jpg

Kaikki muistatte, kun nämä kyyhkyläiset tapasivat, ja saivat ensisuudelmansa? On totta, että oli tuuria kun löysin Ukon, sillä minun tuurillani ei tuollaisia kovin usein löydetä.

265265.jpg

Naimisiin meno tuli nopeasti ja äkkiä, kuten toivoinkin. Se oli kuin taikaa, että he tutustuivat niin nopeasti -ja jopa rakastuivat. Nuoren parin onni oli täydessä loistossaan.

304613.jpg

Sitten hieman tuoreimpiin kuviin: Ukko kasvoi nopeasti, ja kaiketi onnellisesti.

340395.jpg

Siitä, kuin Ukko tapasi Jörö-suden ensimmäistä kertaa.

340410.jpg

Siitä, kun Ukko huomasi, miten suloisia ne lapsenlapsetkin ovat. Ukosta olisi paa-aljon enemmänkin kuvia, mutta siinä menisi kauan laittaa jokaikisen kuvan ja muistella parhaita ja huonoimpia hetkiä,

361500.jpg

..mutta Ukkoa on vaikea olla muistelematta, joten Ukolle pystytettiin huone, ja muillekkin tuleville vainaja-sukupolville, jossa kukin saa surea ja muistella ketäkin.

Perijäkilpailu on alkanut:

361502.jpg

Karen on erityisen kaunis, joten se tuottaa päänvaivaa valita perijä. Niin Karenille kuin Johnillekkin on valittu puoliso, mutta toisesta ei tule toisen puolisoa, sillä en tuhlaa turhaan ei-perijöille simejä. Karenin puolisoa toimisi siis Paavo, jonka kuva on osassa 14.

361504.jpg

Toivottavasti tästä saa hyvän kuvan siitä, miltä Karen näyttää sivulta, siis tässä näkyy mm. nenä, joka ei ole paha.

361505.jpg

Tässä on siis toinen perijäehdokas, Jonathan. Erittäin komia, mutta silmissä oli sellaiset oudot "pussit", niitä ei näy kuvassa. Johnin puolisona toimisi Else, joka on esim. myös 14. osassa, ja 13. osassa, ainakin.

361506.jpg

Sivuprofiilia myös Johnista. Nenä ei ole ruma, siitä ei ole epäilystäkään.

 

Kaadan nyt teidän niskalle perijän valitsemisen, joten äänestäkää (teidänmielestä) parempaa ehdokasta. Ehdolla on vain kaksi "johtosimiä", koska Sunilla tai Treyllä ei ole puolisoa varattuna. Heitäkin voi äänestää, mutta se onkin hieman mutkikkaampi juttu sitten. Jos ei perijöille tule ääniä, niin en sitten tiedä mitä tapahtuu. En pakota teitä äänestämään^^ Paalljjoonn kommenttia muuten Ukon kunniaksi. Kysymykset, kritiikki, positiiviset ym kommentit ovat sallittuja.