Äpöpöpäpö. Anteeksi, kun tulee nyt vasta n. 10 päivän päästä edellisestä, mutta simssini on niin kökkö, että kestää n. 5 min että koko juttu käynnistyy ja vielä toiset 5 min siihen, kun se lataa sitä naapurusto juttua ja niitä muita. Joskus se ei edes aukea. Kuten eilen ei edes auennut. Eilinen meni sitten latauksien poistamiseen ja kun otetaan vielä oma elämä ja kaverit esille. Vieläkin pitää niitä latauksia poistella, jos aijon vielä ladata.. tai siis.. nojaa.

355893.jpg

Nyt Tanya taas vaihteeksi haaveilee. Päättäisi jo nainen kenet haluaa. Suosittelen Ukkoa lämpimästi, hänhän on miehesikin, ja vielä ikäisesi. Pasi on vielä nuori mies. Taino, eihän nyt niin nuorikaan enään ole.

355923.jpg

Karen näyttää sentään välittävän Treystä, toisin kuin muut. Karenhan kokoajan pussailee ja vie Treytä syöttötuoliin ja noukkii välillä väsyneenä lattialta. Siinä vasta isosisko. Ei näytä vanhemmat välittävän. Tosin, isovanhemmat raatavat aika paljon myös lastenlastensa eteen, mutta ei heilläkään ole liikaakaan aikaa.

355943.jpg

Karenilla sitä energiaa riittää. Karen kokee, että kaikki asiat ovat hänen vastuullaan kasvettuaan teiniksi. En kyllä ihmettele, miksi Karen niin ajattelisi, sillä koko kämppä ei ole ollut missään parhaimmassa kunnossa viimeiaikoina.

355959.jpg

Uusi kilpailuehdokas liittyi joukkoon. Karenillakin on nyt paremmat mahdollisuudet saada perijän valtaistuin omakseen. Köh, eihän näille perijöille mitään tuolia ole valmistettu, mutta saavat silti jatkaa arvokkaina ja muistettuina sukua. Luulenpa, että olen pulassa perijän suhteen.

355969.jpg

Tässä on se postipoika-Paavo, josta teille yhdessä osassa jauhoin, että haluan hänet posteljooniksi Stoneseille. Tässä hän nyt on, mutta ei tuo vieläkään postia näille, mutta hänestä tuli sattumoisin Pasin ystävä, joten Pasi hälytti miekkosen paikalle, ennenkun on jo myöhäistä vaikuttaa perijään. Tällainen komistus hän jokatapauksessa on.

355977.jpg

Jo seuraavana aamuna Karen tarttui isänsä yöpaidan hihasta, ja vetäisi tämän ylös sängystään ja raahasi puhelimen ääreen ja aneli, että pirauttaisi Paavolle, vain ihan pikaisesti ja kutsuisi kylään. Samassa hän levitti suloisen koiranpentu ilmeen naamalleen. Pasin oli pakko soittaa Paavolle, ja Karen ryntäsi vaihtamaan vaatteet hieman "juhlallisemmaksi", varmistaakseen, että saisi Paavon omakseen. Tosin, Karen ei saa Paavoa, jos ei ole perijä. Julmaa, eikö totta?

355992.jpg

Myös Jonathan pirautti Elselle, mutta toimi siinä aivan itsenäisesti. Johnin mielestä ei taida olla niin nokonuukaa, mitkä vaatteet on, ainakin tuo asu kertoo minulle niin. Toisaalta, on selvää, että joku hurmaantuukin tuollaiseen pitkähiuksiseen suloiseen poikaan, mutta Karenista ei niin tiedäkkään..

356005.jpg

Uusi tervehtimis tyyli on aika "nopeasti" etenevä. Eihän se minua haittaa, sillä minun työhän on pitää heidän välillä hyvää sopua ja ystävyyttä, jos Karesta tuleekin yllättäen perijä. Toivottavasti Johnkin säilyy yhtä kauniina, kuin Karenkin. Sitten tulee vaan lisää pulmia. Toisaalta, elämäntoivekkin ratkaisee, joten Karen on minun laskelmissani alakynnessä, sillä kuka jaksaa toteuttaa 50 ensitreffit -toivetta? Ei kukaan järkevä, ainakaan. Olen pahoillani, jos olet toteuttanut sen toiveen kenties.

356025.jpg

Tervehdyspusun kyllä miäs antaa, mutta ei edes halua lemmenkipeältä Karenilta halia? Johnilla hyväksyttiin heti ensimmäisellä kerralla hali, mutta tuollaisella kauniilla teinineidolta ei sitten? Kai sinä vielä pääset rutistamaan Paavoa, ihan varmasti.

356024.jpg

Myös Else saapui pian paikalle. Nyt pääsee Johnkin viettämään aikaa jonkun aikuisen simin kanssa, kun ei taida saada vanhemmilta sitä huomota. Ehkä on parempikin, että vietät sen ajan Elsen kanssa, sillä vain siten saa hyvän suhteen Elseen.

356037.jpg

Tämä pari päätti heti ruveta mäiskimään toisia tyynyillä, hyvä siihen asti, kunnes jotakuta sattuu. John katsoo hieman silmät pyöreinä siskonsa puuhasteluja postimiehen kanssa. Jokaisella on omat juttunsa.

356042.jpg

Kun taas Else ja John aloitti hieman rauhallisemmalla leikillä, nimeltään taputusleikillä. Kyllähän siinäkin nyt tavallaan mäiskitään, mutta se on hellää, pientä ja tuntumatonta, jota kutsutaan yleisimmin läpsimiseksi.

356132.jpg

Kelis katsoi, että oli aika soittaa yliopistolle, ja tienata hieman kahisevaa ennen yliopistoa, tosin yliopistoon menemisessä voisi mennä vielä kauan, sillä Kelis aikoo odottaa sisaruksiaan. Stipendejä tipahteli mainiosta todistuksesta, siivoamisesta ja luovuudesta.

356136.jpg

En yhtään ihmettele, että neitokainen sai siivoamisesta stipendin -tyttöhän raataa likaiset astioiden ja muiden epäpuhtauksien perässä yötä päivää!

356141.jpg

Ei Karen ihan huono kokkaamaankaan ole, valmistaa mielellään perheellekkin ruokaa, ettei kaikki ei-hyvät-ruoanlaittajat pääsisivät sytyttämään hellaa tuleen. Tosin, kaikki osaavat valmistaa juustopastaa.

356226.jpg

Kelis ansaitsi taas pomon mielestä ylennyksen, ja sen hän saikin. Kelis on ylpeä itsestään: On pian ravintola-alan huipulla, yhden ylennyksen päässä, elämä sujuu muutenkin hyvin.

356149.jpg

Kaikkien pitää kokea opettamisen mukana tuova tuska ja ilo. Tälläkertaa Kelis sai kokea sen tuskan, sillä kuopus Trey ei suostu sanomaan hänen nimeään. Ei se mitään, kyllä Trey vielä oppii.

356152.jpg

Kaikki muut pitävät jollakin tapaa hauskaa, mutta Sun katsoo itseään peilistä. Totta, Sun ei eroa pelkästään naamasta muista sisaruksista, vaan myös luonteeltaan: Sun ei ole läheskään niin siisti kuin siivousintoilia sisarensa, nimittäin Karenilla, Johnilla ja Treyllä on kaikilla samat luonteenpisteet! Kaikilla on siivous 9, ja menevyys 10.. muita en jaksa muistaa, mutta olin aivan hämmästynyt siitä.

356177.jpg

Kelis kyllästyi Treyhyn niin, että päätti valmistaa tätä pyhää ainetta, koska hidasoppinen Trey oli liiankin hidasoppinen opiakseen mitään ilman apu.

356181.jpg

Kelis yritti muuttaa itseään äitimäisemmäksi, mutta epäonnistui siinä täysin: Kelis on vieläkin se sama Kelis, joka ei turvaudu mihinkään mamma vaatteisiin, vaan käyttää edelleen muodikkaita vaatteita, kuten nuo pillifarkut ovat aivan ihanat. No paita ei ole mikään maailman paras, mutta ei ollut muuta paitaa, joka olisi hyvä noiden farkkujen kanssa.

356232.jpg

Tässäpä yhdet iloiset ylentyjät. Ottaisivat mallia aina-iloisesta-Kelisistä joka iloitsee siitäkin, ettei saa ylennystä. No, kai se on heidän tapansa ilmaista onnellisuudesta, toisin kuin eräät huutavat koko Sim-Citylle, niin että se kuuluu varmasti myös Ytic-Misille asti.

356235.jpg

Siivousfriikki Karen on taas vauhdissa. Katsokaa nyt tuotakin, lavuaari kiiltää jo puhtaudesta, kun Karenin siivoustaito ja luonteen siivous yhdistetään. Vau, ei taida heti mennä jokainen paikka rikki ja likaiseksi Karenin käsissä.

356244.jpg

Karen kuuraa myös vessat mielellään..

356246.jpg

..kuin myös toimii pikkuveljensä vaipanvaihtajana. Kiltti isosisko, mutta Trey ei taida olla samaa mieltä.

356247.jpg

Karen näyttää suuttuvan siitä, kun joku vieras riepottelee Treytä. Trey ei kyllä myöskään pidä ei-kivoista riepottelevista vieraista, joten tasoissa ollaan.

 

Tähän päättyy tämä osa, ajattelin, että olisin laittanut sen koko tarinan, mutta jaan tämän nyt kahteen erilliseen osaan, sillä tätä koko osaa ei edes olisi ehtinyt tulla tänään, jos olisin laittanut koko n. 50 kuvan tarinan. Venähti vähän pitkälle tämä, mutta seuraava osa on jo lähestulkoon valmiina, paitsi ei ole tietenkään kirjoitettuna. Perijä-äänestys tulee ensikerralla, sillä silloin kaksi perijäehdokasta ovat teinejä, siis John ja Karen. Voi toki äänestää myös Sunia tai Treytä, mutta teen mieluiten Johnista tai Karesta perijän.