On todellakin mennyt hieman kauan tämän osan tulemiseen, tosin johtuen lappimatkasta, jossa kesti viikon verran. Tässä tämä jokatapauksessa on. Anon taas että kommentoisitte tarinaani, ei tuntuisi niin synkältä katsoa jokapäivä, onko tullut uusia kommentteja. Älkää ärsyyntykö, kun kokoajan kinuan kommentteja. =>

334995.jpg

"Tämä on minun todistukseni, etkä sinä tähän likaisilla nakkisormillasi muuten koske! Tämä on arvokasta tavaraa!" Huomaatte varmaan hyvin, että Karen sai viimeinkin kympin todistuksen, eikä ainna isänsä vilkaista sitä -ainakaan omista käsistään.

334997.jpg

Tiedätte varmasti yhtä hyvin kuin minäkin, mitä tässä kuvassa on tapahtunut. Ei näytä Pasi siitä kovin iloiselta, mitä Sun juuri teki hänelle -oksensi siis päälle liiallisesta rieputtelusta. Ei taida Sun tykätä Parin halvoista leikkimis keinoista.

335005.jpg

Vain äiti oli tullut seuraamaan Jonathanin kasvamista, sillä miehet, Tany ja Karen nukkuvat   -paitsi joku vieras, kenties Ukon työkaveri olisi halunnut tulla katsomaan, mutta ehelleen hyödylliset ja hyödykseni käytetyt lukot estivät hänen pääsyn.

335008.jpg

Johnista kasvoi erittäin suloinen lapsi, näyttää kyllä pirun paljon Karenilta. En voi sanoa, että John näyttää Pasilta, sillä hän myös muistuttaa Kelisiä. Ainakin Johnin hiukset kasvoivat yllättävän paljon, verraten hänen taaperoajan hiuksiin. Etkö meinaisi leikata niitä hieman, John. Paitsi simssissä ei ole edes mahdollista leikata hiuksia, paitsi valitsemalla lyhyempi hius tyypi.

335011.jpg

Tällainen lapsonen Johnista siis tuli. Tämä on vain pieni naamakuva, selventääkseen teille, miten suloinen lapsi John on. Kyllä tuo maastokuvioinen pujama sopiikin hiusten punaiseen väriin.

335014.jpg

Minua ihmetyttää, miksi tuo Ukon työkaveri tuli töllöttämään Johnin (suloista) nukkumista. Niin, ja hän on se, joka olisi tullut katsomaan Johnin kasvua. John on erittäin herttaisen näköinen, kun hän nukkuu. Hiusten väri sopii erityisen hyvin noihin lakaniin. John, muuten taitaa nukkua siskonsa sängyssä..

335015.jpg

Kylläpä on suloista, kun Karen ja John halaavat. Jotenkin se on suloisempaa, kun jotkut muut sim lapseni halaavat. Ehkä se johtuu siitä, että tämä on legacyperheeni. Lukeeko Kelis kenties lapsille, kun he töllöttävät Kelisiin päin?

335021.jpg

Kelly kulta, toivon syvästi, että tuo on v-a-i-n lihavuutta, vaikka sitä se ei taida olla -Kelis odottaa neljättä lastaan, ja pian talossa on peräti kahdeksan simiä! Ääk! Pitää äkkiä tappaa joku vanhuksista. Ukkoa ei ainakaan, sillä saatan juuri nipin napin saada hänelle sen hullun tiedemiehen pestin, joka on yllättäen hänen elämäntoiveensa, mutta jos häneltä sattuu ikä pettämään, Tany on aivan mainio sim hänet pelastamaan. Joten. Huomatkaa muuten, että olen saanut ladattua raskausvaate hackin, tosin, siinä ei tule tavallisia arkiasuja.

335023.jpg

Oli Sunin aika julistaa syntymäpäivänsä koittaneeksi (ja siirtyä samalla uuteen elämänvaiheeseen) ja todistajana oli Sunia kasvattamassa isoäiti, Tanya. Toivottavasti Sunista tulee yhtä suloinen, kuin muistakin lapsista on tähän mennessä tullut.

335028.jpg

Sunista tuli todella suloinen, mutta kuvittelenko vain, vai onko tuo Sunin nenä kenties Pasilta? Toivottavasti ei, sillä en kovin pidä isonenistä. Mutta Sun ainakin katsoo todella suloisesti Tanya, eikö totta? Joo, en kovin pidä Sunista, tuntuu siltä, tai sitten se vain johtuu siitä, kun taloudessa on pian neljä ruokaa kerjäävää lasta.

335040.jpg

Kelis on syönyt jo aivan liikaakin ruokaa, eikä nälkäpalkki täyty millään. Vatsa senkun vain kasvaa syömisestä, tai sitten se johtuikin vain siitä vauvasta. On vain silti ärsyttävää laittaa joku kokkaamaan Kelisille yksityisaterian.

335042.jpg

Tanyn uusi-suosikki John piti silti paikkansa, vaikka kasvoikin lapseksi. Karen näyttää olevan kateellinen kun näyttää oikein kieltäkin. Söpöä, ei muuta voikkaan sanoa. Toivottavasti John ei ole se ainoa, jolle Tany antaa huomiotaan, sillä nopeasti varttuvasta Sunistakin tulee seuraavaksi lapsi, ja tarvitsee jo nyt huomiota, ja niin tarvitsee myös tuleva vauva, jonka kokoa ja alkuperää ei tunneta. Joo, siis sukupuolta ja nimea ei tiedetä. Taino tiedetään, jos tiedetään sukupuolikin.

335044.jpg

Ukkokin päätti kokeilla Pasin suosittelemaa (taino en tiedä, suositteliko edes Pasi sitä..) legendaarista mietintämyssyä. Pasi ei kiinnittänyt niin mulkoilevia katseita, mitä Ukko oli kiinnittänyt ei-muödikkaaseen Pasiin mietintämyssy päässä. Ukon oli todellakin aika ottaa ohjat käsiin, ja istahtaa mukavasti shakkipöydän viereiselle tuolille, ja ottaa nappulat esille. Siis logiikka pitää saada huippuunsa, jos aioin koskaan toteutaakkaan hänen elämäntäivettaan.

335049.jpg

Haa, täällä on jo ainakin toinen ipana, joka pääsee Stonesien legendaarisesta -ja vanhasta kehdosta pois. Voi myös olla, että kehdot oli jopa niin vanhoja, että niiden kaikki jutut olivat löystyneet, ja megahyper älyinen Sun pääsi sieltä pois. Parempi niin, ettei vanhempien tarvinnut ravata siellä noukkimassa Sunia pois.

335052.jpg

Tässä on aivan suloisenlegendaarisenihananpihanan uusi perheenjäsen, Garfield! Taino, sehän on patsas, mutta kyllähän sekin täällä tavallaan asuu.

335073.jpg

Tänään taitaa olla jotkut hymypäivät, tai sitten Johnin ylipirteät opet teippasivat Johnin suupielet hymyiseen asentoon. Tosin, ne ovat tainneet teipata myös kuskin suupielet. Huomaan kyllä itsekkin, että käytän aivan liikaa sanaa "tosin", joten siitä on turha huomautella, käytän kyllä ehkä paljon muitakin sanoja liikaa. Ehkä.

335075.jpg

Tämä näyttää joltain sims 1 hahmolta kakkosessa. =DDD Tässä oli väkisinkin naurettava. Minä ja turhat kuvani perustamme pian jonkun ohjelman, jossa esittelen näitä turhia kuvia.

335083.jpg

Minä ottelen ehkä "hieman" liikaa kuvia Jonathanista ja Karenista. Mutta he ovat vain niin suloisia yhdessä. Söpöjä sinisilmiä.

335087.jpg

Tääläpäs on mukavia vieraita -käyvät pomppimaan vanhempien sängyllä ilman lupaa. En paljasta, kuka tämä simi on, sillä häntä varmaan hävettää jo. Joojoo, en kyllä tiennyt, että ne käyvät pomppimaan toisten sängyillä toisten kotona.

335095.jpg

Vau, käveleepäs täälä vastaan kauniita simejä. Noei, Else Toivokka, mikälie, on kyllä kaunis, mutta ei kävellyt vastaan, vaan Ukko hälytti naikkosen paikalle (ennenkuin ukon päivät päättyvät), sillä jos Johnista sattuu tulemaan perijä, hänelle on naikkonen valmiina.

335097.jpg

Tällainen kaunokainen Elsestä paljastui pienen ja lyhyen tyylikäsittelyni jälkeen. Oikeastaan, ei sitä voi lyhyeksi eikä pieneksi kutsuakkaan, sillä moni asia muuttui Elsen naamataulussa. Joo, tiedän hyvin, että huomaatte taustalla kauniin meikkipöydän, jonka avulla John sai suostuteltua Elsen muutettavaksi. Minusta meikkiä on ehkä liikaa, mutta ei voi mitään. Else ei todellakaan näytä vielä yhtä kauniilta, mitä hän onkaan kauneimmillaan, sillä jos ja kun hän ehkä muuttaa tänne joskus, niin hänelle on jo varastollinen vaatteita luvassa, sillä tiedättehän, Stonesien vaatevarasto on ehkä hieman iso. Valitan, että kuva on illalla otettu.

335102.jpg

John on oikein innoissaan Elsen suudelma puheista. Haluaisi John varmaan päästä antamaan naikkoselle pienen pusun. Valitettavasti, John, olet liian nuori.

335104.jpg

Jonathanilla alkoi olla energia aika pohjillaan, ja valitettavasti simien keskustelu täytyi keskeyttää. Harmi, olisin mielelläni tehnyt heistä jo ystäviä.

335105.jpg

Täällä on hieman iloisempi tapaus, joka kyllä haluaa myös nukkumaan. Täytynee hänetkin pistää sängyn pohjalle.

335107.jpg

Miksi kaikkia väsyttää samaan aikaan? Karenia, Johnia ja jopa Ukkoakin! Tany ja Keliskin nukkuvat! Outoa, ainoa jota ei väsytä on meidän urheiluhullu, Pasi -ja jos ei Sunia lasketa mukaan, sillä hän vain kirkuu kehdossa anoen pois pääsyä.

335108.jpg

"Kuule, Else, jos aiot muttaa tänne meille joskus, sinun täytyy kasvattaa tällainen samallainen pallon pyöreä maha kun näet minulla nyt." En tosin tiedä, mitä he puhuvat, mutta raskaana olevasta naisesta -joka omaa myös nimen, Kelis joka puhuu palloista, tulee kyllä ensimmäisenä silmiin hänen oma pyöreähkö vatsansa.

335109.jpg

Tany taitaa sittenkin vielä pitää Karenista, mutta hän voi omata vain sijan kaksi, kun veli John varasti hänen ykkössiansa.

 

Tähän on hyvä jättää tämä osa, toivottavasti. Olen julmasti jättänyt vielä tästä osasta kertomatta, millaista jälkikasvua Kelis saa, siis neljättä kertaa. Se, ja muutakin ehkä hieman ei-niin-kiinostavaakin nähdään seuraavassa osassa. Sitä odotellessa, kommenttia voi rustata niin paljon, kun huvittaa, siitä en todellakaan pahastu, en. Jos joku haluaa jo antaa hieman ääntä mahd. perijälle, äänestäköön häntä, mutta kannattaa varautua sitten lauttamaan ääni uudestaan, kun perijä-äänestys tulee. Jos Jonathanista tulee perijä, hänelle on sitten jo vaimo valmiina.