Anteeksi, anteeksi hyvät lukiat, että tämän osan tulemisessa on ehkä mennyt hieman odotettua pitempään, (Tai jos tätä kertakaikkiaan kukaan lukee..) kun en ole millään saanut noita hiivatin kuvia järjestykseen.

297840.jpg

Tanya on oikein huolehtivainen äiti, pitää mennä luennoimaan miten läksyjä tehdään. Tosin, siitä ei ole mitään hyötyä, koska Kelis on jo saanut sen kympin todistuksen.

297845.jpg

Tanya rakastaa suunnattomastomasti lapsiaan. Tai luulen niin, sillä Tanya on ensimmäinen simini ikinä, joka peittelee lapsensa. Tai siis, tietty on vanhemmat taaperoita peitelleet ja monestikkin, mutta ei ikinä lapsia..

297846.jpg

Tanyalla ei silti taida mennä vielä ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Hygieniaa voisi kohottaa, ennenkuin menet halaamaan miestäsi. Ei mahda olla kivaa haistella vaimoaan, joka hyppii kaikenlisäksi syliin.

297848.jpg

Tällaista opiskeliameininkiä on tarjolla Stoneseilla. Ottavat todella vakavasti yliopiston. No enpä tiedä, ei välttämättä. Yliopistosta puheenollen, Rubykin sai stipendejä mm. ruuanlaitosta (mestarikokkimme) taisi saada luovuudesta, hyvästä todistuksesta ja siivoamisesta. Kunnosta saattoi saada, mutten ole nyt ihan satavarma ja voi olla, ettei nuo muutkaan pitänyt ihan paikkaansa, mutta ainakin kokkauksesta ja todistuksesta, siitä olen varma.

297849.jpg

Dennis on suosiossa. Pitää perustaa jonkumoinen ohjelma ''Kaikki rakastavat Dennistä''. Hah, ehkä se johtuu siitä, että Dennis on niin suloinen kikkarapää tai vain siitä, että häntä on pakko rakastaa, kun kuuluu perheeseen myös.

297853.jpg

Dennis taitaa nauttia perheensä antamasta rakkaudesta, ja rupesi sitten ylpeilemään taidoillaan. Ruby näyttää olevan oikein innoisaan veljensä ketteryydestä. Näyttää kyllä hieman siltä, että Ruby pitää peukkua alhaalla. No, en tiedä.

297854.jpg

Miksi tuo ruma Pauli Mielivikainen tuo näille jokapäiväisen postin? Miksei sellainen komea tyyppi, joka on melkein jokaisella muulla perheellä tuomassa postit? Sellainen mikälie Paavo tyyppi. Alkaa tympimään tuo jokapäiväisen ruma naama.

297855.jpg

Rubyllä on oikein mukavan näköisiä kavereita. Itseasiassa, ei. Eikö nuo npc voisi olla yhtään komeampia/kauniita. Niitä komeita ja kauniita kun on niin harvassa.

297857.jpg

Taitaa tämä yksilö pitää puolestaan Rubystä, mutta en tiedä mitä Ruby tykkää. Kyllä tämä neiti ja iso nenänsä ansaitsee jokatapauksessa paremman.

297858.jpg

Ruby oli päättänyt suunnata myös työelämään, ja päätyi sitten tiede alalle (Huom. muistattehan Rubyn elämäntoiveen, tulla hulluksi tiedemieheksi) Voisi katsos tuo teini työskentely hieman edesauttaa Rubyn toiveensa toteuttamista.

297859.jpg

Ei Rubyn kauniiseen nassuun mitkään finnit sovi. Kelisilläkin taisi olla finnejä, mutta siitä en omista ehkä kuvaa. Nojoo, ketä se edes kiinnostaisikaan?

297861.jpg

Viimein oli kolmannenkin jäsenen aika kasvaa, ja tällä kertaa ulkosalla. Kovin moni on kokoontunut katsomaan Denniksen kasvua.

297862.jpg

Denniksestä tuli oikein komia poika, mutta naamakuvaa en hänestä ehtinyt räpsätä. Pieni vinkki; Ensiosassa näette silti Denniksen naamataulua jonkun aikaa. Ja tavoitteeksi tuli mammona, ja elämäntoive on tulla eläväksi legendaksi.. Muoh.

297864.jpg

Kun oli perhe hyvästelty ja laukut pakattu (jos teinit ne yleensä pakkaakaan) oli aika lähteä yliopistolle viettämään villiä tai sitten vähemmän villiä opiskeluelämää. Kelis, joka on porukan vanhin, sai ekat passit yliopistolle.

Myös Rubykin päätyi sinne yliopiston pohjalle, mutta hänen lähtökuvansa on jotenkin oudosti poistunut/kadonnut.

297865.jpg

Koko perheen suosikki Dennis, sai lähteä viimeisenä. Pai pai, nähdään yliopistolla..

297866.jpg

Denniksen susikaveri tuli sitten repimään surevan Tanyan jalat riekaleiksi. No ei, syö vain lasten läksyt. No siitävain, saavat sitten selittää koulussa, että susi söi läksyt. Ai niin, lapsethan lähtivät jo yliopistolle. No sitä suuremmalla syyllä, tunge ne läksyt nyt suukkuusi, niin saa nekin pois jaloista.

297867.jpg

Tämä susikaveri ei tainnut pitää Tanyan seurasta, tai sitten elukoilla on jotain muijaa vastaan. No eipä ole minun ongelmani. Haluaisin että joku susi nyt näykkäisi Stonesia.

 

Mitä tapahtuu yliopistolla, jääkö uudet oppilaat heti koeajalle vai mitä sielä tapahtuukaan, selviää sitten joskus. Kommenttia voi laittaa tulemaan, ja tulee jotenkin tyhjä olo, kun parissa äskeisessä osassa on tullut vain 2 kommenttia tai sinne päin. Olisi siis kiva tietää, lukeeko tätä enään kukaan (tai jos tätä kukaan on ennenkään lukenut) vai kirjoittelenko tänne näitä ihan turhaan? Pahoittelen, että kuvia on kadonnut, ja että osa oli aika lyhyt, mutta seuraavassa osassa tulee luultavasti koko yliopisto aika, eli luvassa voi olla pitkä osa. Jos saan yliopisto kuvat siis jotenkin järjestykseen..^^