Tässä jatkoa legacyni ensimmäiseen osaan. Toivottavasti pidätte.

266035.jpg

Saanen esitellä edellisestä osasta tutun tuntemattoman vauvan. Hän on siis nimeltään Kelis, eli tyttö hän on. Suloinen pienokainen, eikö totta?

266037.jpg

Mikäs äitille tuli, kun noin vatsastaan pitelee. Tarkoittaneeko tuo Kellylle pikkusisarusta? Saas nähdä.

266039.jpg

Vai niin, vai niin. Päätit sitten sammua siihen keskelle katua? Tästä tulee vaikeaa.

266041.jpg

Tästä alkaakin Tanyan toinen raskaus, eli siis Kelis saa pikkusisaren, kuinka kiehtovaa! Minä rakastan vauvoja ja taaperoita!

266044.jpg

Kelis on hieman outo tapaus, kun noin riemastui vaippojen vaihtamisesta, että piti oikeen nostaa kädet ilmaan. Sitä ei tosin (välttämättä) kuvassa näy kovin hyvin

266045.jpg

Tanya päätti sitten vihdoinkin tulla raskaaksi. Pää bukittaa niskasta aika mukavasti =D

266051.jpg

Minusta tuntuu ettei Kelly saa tarpeeksi huomiota vanhemmiltaan, joten Ukon piti sitten mennä heti pussailemaan sitä.

266055.jpg

Kelis päätti sitten saada äidinkin huomion, vai johtuuko se siitä, että vanhemmat ovat niin lapsirakkaita? En tiedä.

266057.jpg

Ukko on hyvin miehekäs ja korjaa suihkunsa vaimon puolesta. En kyllä tiedä, miksi edes laitoin tämän kuvan ja mitä hyötyä tästäkin kuvasta oli. Taino, tuskin mistään näistä kuvista on ollut erityisesti mitään hyötyä..

266060.jpg

Hrr, kädet ovat aivan kohmeessa. Kohta maailmaan tulee uusi söpö hurmuri vauveliini. En edes tiedä, minkä nimen annan! *Odottaa innolla*

266064.jpg

Olen Ukko sinusta aika ylpeä. Sähläsit sen rakkaan uunisi kanssa ja päätit sitten sytyttää sen tuleen! Mur. Nyt palokunta, ja äkkiä ennenkuin tuore isä kärventyy kuoliaaksi.

266065.jpg

Aika.. mukavan näköinen palomies. Tämä voisi ollakkin jollekkin periälle mies (jos ei siis komeampaa löydy)

266067.jpg

Stonesit sählää ja satuttaa. Tietty heti seuraavana yönä tulee murtovarkaita! Nyt pitää vain toivoa parasta, ettei poliisi ole mikään huonokuntoinen vanhus.

266072.jpg

Tanya katsoo oikein innoissaan vieressä kun poliisi ja rosvo tappelevat.

266076.jpg

Onneksi poliisi sai pidätettyä varkaan. Nuo poliisit ovat ärsyttäviä sikäli, kun rosvo ehti varastaa minulta kalliin tuolin ruokapöydästä niin ei poliisit tietenkään maksaneet tarpeeksi takaisin!

266077.jpg

Tulipas Kellystä suorastaan suloisen hurmaava taapero. En usko, että Kellyn on tulevaisuudessa vaikeaa löytää kumppania. (Vaikka simit eivät välitäkkään rakastetunsa ulkonäöstä)

266081.jpg

Nyssetulee! Tälläkertaa Ukko raaski nostaa ison takamuksensa rakkaammasta sängystään tuijottelemaan vaimonsa kärsimystä. Ukko suorastaan hyppäsi ilmaan, kun huomasi miten vaimonsa kärsii synnytyksessä.

266085.jpg

Tällä kertaa en ole ilkeä, enkä lopeta vielä tähän kertomatta vauvasta mitään, sillä tälläkertaa suon teille mahdollisuuden kuulla vauvasta. Tämä, soma vastasyntynyt vauva on nimeltään Ruby, ja siis samaa sukupuolta kuin isosiskonsa, eli tyttö hänkin. Hän (myös) peri isänsä hiukset, isänsä silmien värin mutta äitinsä normaalin ihon. Toivon, ettei minun tarvitse vääntää rautalangasta perijän valitsemista.

266087.jpg

Kelly on sinäänsä aika kauhukakara kun tuollatavoin hakkaa ja kohtelee kaltoin syöttötuolia. Taino onhan Kelisillä siihen syynsä, kun on pienokainen nälkäinen, mutta ei se silti edellytä käyttämään väkivaltaa tuolia kohtaan. Opetetaanko näille taaperoille ikinä mitään?

266094.jpg

Viimein oli Rubyn aika kasvaa. Rubysta tuli oikein sievä tytön tyllerö.

266089.jpg

Tässä on pieni suloinen kuva sisaruksista. Niin suloisia kun ovat. Kuulkaas hyvät lukiat, taitaa olla aika päättää tämä osa tähän ja sitten odottamaan vaan seuraavaa osaa. Muuten, kommenttia voisi pistää tulemaan. Olisi nimittäin mukavaa tietää, lukeeko tätä kukaan ja mitä pidätte legacystäni. Ensikertaan!