Tässä tulee ehkä hieman pitempi yliopisto osa, vaikkei tosin Stoneseilla ollut mikään erityiset yliopistovuodet. Jokatapauksessa, lukeminen sallittu. Kumminkin haluatte lukea. Ja anteeksi, että tämä osa tuli näin myöhään..

302226.jpg

Ainoa, mitä Kelis sai, on huippu rumat vaatteet. Ostoksille siitä. No ei, saat pitää noita rääsyjä niin kauan, kunnes jaksan käydä ostoksilla.

302227.jpg

Niin, ja ei tyttönen naamasta muuttunut yhtään rumemmaksi. Jokatapauksessa, laitoin tämän vain sitävarten, jos halusitte nähdä Kelisin naamataulun.

302231.jpg

Rubykaan ei muuttunut paljoa, mutta nenä senkun muistuttaa enemmän Ukon nenää. Ei se kumminkaan Rubysta tee rumaa, vaikka olisi kauniimpi ilman jättinenää. Siis en tarkoita, että Ruby olisi kauniimpi ilman nenää..

302232.jpg

Denniskään ei ole mikään pahan näköinen, mutta on todellinen Ukko klooni naamasta.

302234.jpg

Rubyllä on aina kiire jonnekkin. Luennoiden alkamiseen oli aikaa ainakin 50 sim minuuttia ja silti juoksee. Hm, tahtoo varmaan tehdä vaikutuksen opettajaan. (Omalla tavallaan..)

302236.jpg

Denniksellä ei ole mikään kiire, ja ottaa siitä kaiken irti matelemalla hitaasti luennoinnille. Ei ainakaan näytä Dennistä haittaavan myöhästyminen.

302240.jpg

Onkohan Kelisillä jotain tunteita Dennistä kohtaan, kun noin häntä ajattelee? Tai sitten häntä harmittaa, kun ei tavallaan ole enään isosisko, sillä yliopisto tasoitti kaikkien iän.. Tavallaan.

302243.jpg

Kelisiä ja Rubya mahtanee harmittaa kun asuntolasta löytyy vain tällaisia rumia hyppyri koukkuneniä.

302245.jpg

Ja lättänokkia. Tarjonta on asuntolassa aika huono. Toivottavasti joku komistus löytyy täältä kumminkin, ettei tarvitse sitten kotikulmilla miettiä mieshuolia..

302248.jpg

Hm, ainakin Dennikselle on naikkonen tiedossa. Emmi niminen. Ei paha, ei paha.

302253.jpg

Emmillä ja Denniksellä ei ole mitään yhteistä, huomattvasti. Naikkonen torjuu jokaisen flirtti yrityksen. Kai pitää sitten alkaa jutella mukavia.

302258.jpg

Ruby on onnenpekka, (tai sitten onnenpetra..) sillä sai tehtyä lopputyönsä valmiiksi ajoissa.

302263.jpg

Emmi on huomattavasti vaikeasti saatavilla. Ei halua tehdä mitään. Nytkin suhde huonontui liikaa, kun ei halunnut halata..

302264.jpg

Denniksen kädet pukittavat kivasti. Näyttävästi Denniksellä on jotain ongelmia selkähieronnan kanssa tai vastustaa sitä.

302266.jpg

Nöh, ensisuudelmankin torjui. Kahteenkin otteeseen. Ainakin Dennis sai kaksi muistoa lisää. Punaista muistoa siitä, kun Emmi torjui ensisuudelman. Kyllä minä tuon naikkosen vielä saan!

302267.jpg

*Huh* Tälläkertaa ei tullut kolmatta muistoa torjunnasta, vaan vihreä muisto Emmistä, ja ensisuudelmasta. Hurraa!

302269.jpg

Sisarukset passittivat Rubyn (jolla oli selvästi parempi päivä, tarpeita katsoen) ostamaan lisää vaatteita. No, suostuihan tämä hyväsydäminen Ruby, tai sitten en antanut mahdollisuutta edes valita.. Se on sitten hänen ongelmansa, ei minun.

302270.jpg

''Minun enkelini, minun aarteeni'' Hah, sinumpa joo. Dennis näkee jotain aivan omiaan, mutta jätetään hänet hetkeksi tunteidensa vierelle haaveilemaan..

302271.jpg

Tuli Rubystä napattua tällainen mukava kasvokuva. Miksi edes laitoin tämän, kun kaikki olette nähneet hänet.

302272.jpg

No, en sitten jaksanut olla kauempaa Denniksestä erossa. Dennis on oikein kiltti lapsi, kun noin äidistään juoruilee, joka sinut lokin vielä. Eikun siis, jumalahan sinut loi. Eikun minä sinut loin! Mitä minä höpötän, minä se Denniksen loin, joo-o. Kiitä minua.

302273.jpg

Emmiä kiinostaa varmaan ihan hirveästi, että Stoneseilla on syttynyt tulipalo. Aika moniakin. Eikun, tuohan kuva tarkoittaa palanutta ruokaa, eikö?

302274.jpg

Kelisin kaveri on oikein hämmäsyneen näköinen kun Kelis simahti pöytään. Sinullekko se kuuluu? Jatkaisit vain oman ruokasi syömistä, etkä kiinnittäisi niin paljoa muihin. Ja lisäksi olet niin ruma.

302276.jpg

Kuinka nämä tyypit palkkaavat tällaisia tunereita asuntoloiden kokeiksi? Onneksi kukaan simeistäni ei ollut näkemässä, muuten olisi tullut mukava pieni punainen muisto tulipalosta. No, eihän yksi lisää haittaa, kun niitäkin muistoja on ainakin yli tuhat. No ehkei ihan..

302277.jpg

Pieni tappelu sattui tulemaan.. Dennis on tosi hätääntynyt, toisin kuin hänen takana oleva tyttö. Kannustaa oikein urakalla.

302278.jpg

Denniksestä seuraavaan Dennikseen. Pian olikin Denniksen ja Emmin kihlajaiset -tosin, siellä ei vieraita paljoa ollut, paitsi huonekalut ympärillä ja ehkä parisen simiä, jotka eivät päätäänkään kääntäneet nuoren parin onnesta. No, kai he antavat joskus niillekkin anteeksi..

302280.jpg

Vastakihlautuneet päättivät viettää.. öh, luksus aikaa keskenään. Onneksi yliopistossa ei voi tulla raskaaksi, en haluaisi tänne sellaista rääkyvää kakaraa joka vaatii kokoajan vaippojen vaihtoa ja tuttipulloja..

302281.jpg

Tosissaan, päättivätkin viettä luksusaikaa keskenään. Kävivät nimittäin reffeillä esim, mutta ei sitten Emmi koskaan kukkakimppua tuonut, vaikka treffit onnistuivat täydellisesti. Johtuen ehkä eräästä asiasta, josta saatte tietää pian..

302282.jpg

Nimittäin Stonesit muuttivat aivan upouudelle tontille, vuokratontille siis, ei asuntolaan. Nyt päästään niistä meluavista ja ärsyttävistä muista opiskelioista, mutta nyt on vaarana lehmät ja laamat, jotka voivat tulla yhtäkkia opiskelemaan. Ruby muuten läpäisi ensimmäisen opiskeluvuoden, pääsi huippuoppilaiden listalle, myös Keliskin pääsi..

302283.jpg

Ja sitten on se toinenkin seikka. Denniskin läpäisi opiskeluvuotensa, muttei päässyt huippuoppilaiden listalle. Ja siis, Dennis ei jaksanut jäädä mädäntymään yliopistoon sisartensa lailla, vaan muutti pois.

302284.jpg

Myös Emmi oli tällä välillä muuttanut Stoneseille, ja seurasi kihlattuansa -hänkin päätti jättää yliopiston ja siirtyä elämään elämäänsä rakkaansa kanssa. Hurmaavassa urheiluasussa.

302285.jpg

Tässäpä komistus, Pasi. Hän näyttää ihan Ukolta. No, ei se haittaa, tulihan toisenkin sukupolven lapsista kauniita ja komeita Ukon avulla. Tai, jos tästä edes tulee miestä.

302287.jpg

Pasi torjui Kelisin hurmaamis yrityksen. Hö, hänestä olisi voinut tulla isä perijälle.

302313.jpg

Ruby sai taas lopputyönsä valmiiksi.

302314.jpg

Niinkuin sanoin, uudet vaarat ovat laamat. Jotka tosin häiritsevät, ainakin minua.

302315.jpg

Keliskin sai lopputyönsä ajoissa valmiiksi. Taino, en nyt tiedä kuinka ajoissa..

302316.jpg

Öh, Ruby ei ole mikään mestarimaalaaja, vaikka tosin luulin niin. Mitäköhän tuo esittää, osaako joku tulkata?

302320.jpg

Toisin kuin Kelis. Kelis on jo taiteilijan tasoa. Kelisin maalauksillahan ne suurimmat leivän palat tienataankin.

302318.jpg

Hm, Kelis ajattelee lapsia. Kannattaa säästää nuo ajatukset myöhempään, sillä täälä et voi hankkia lapsia, enkä antaisikaan, vaikka voisikin..

302321.jpg

Uh huh, Kanikamu saapui viihdyttämään Rubyä. No, hyvä niin, ettei rakkaan sisaren tarvitse viihdyttää (jolla tosin on tarpeet aika maassa)

302322.jpg

Mikäköhän on noin hauskaa, jänö? Nauraako se kirjahyllylle? Vai Rubylle? Kuka tietää.

302324.jpg

Ruby ajattelee jotain Joonas Karstaa, jota ei mielestäni ole ikinä tavannutkaan.

302326.jpg

The Pyjama Fan Club. Liittyneitä on vain kaksi. Ei siis missään suuressa suosiossa. Noei, ei niillä mitään klupia ole, en vain tiedä, miksi molemmilla on joku pyjamamania.

302327.jpg

''Joku ihmeen valmentaja tuli niiq komentaa muo ku mä niiq logiikkailin..'' Joo, Kelis ei vaan näytä huomaavan sitä. Kelis ei kyllä puhu mitään niiq kieltä. Tainio, en minä tiedä, kun en oo kuullu. Tai ole kuullut, mutten ole oikeen saanut selvää..

302328.jpg

Kaunis ruokalähetti. Tosin, taitaa olla sama, kun yhdessäkin osassa toi ruokaa. Jollekkin tulevalle perijälle vaimo?

302329.jpg

Ruby on tainnut perijä isänsä hihityksen (niinkuin muistatte eräästä osata, kun Ukko hihitteli Tanyalle..)

302330.jpg

Yliopisto alkaa olla jo yli puolen välin. Kohta päästään jo legacy tontille *Piuh*

302331.jpg

Laskut ovat piirittäneet Kelisin. Hm, ehkä kannattaisi pian maksaa nuo punaiset laskut ja muutkin, ettei tule ulosottomiestä. Ihme kyllä, ei ole kertaakaan legacyni aikana sellaista tullutkaan.

302339.jpg

Kelis teki taas lopputyönsä valmiiksi. Huomatkaa Rubyn upea kirahvi taulu sängyn yläpuolella.

302340.jpg

Ehkä teidän pitäisi siivotakkin joskus? Ja korjailla näitä esineitä?

302341.jpg

Hm, jotenkin tuttua. Rubykin sammui ruokansa ääreen, niinuin monet sukulaisensakkin tekevät, mutta tämä oli Rubyn ensimmäinen kerta, ainakin niin muistelisin.

302342.jpg

Kelis sai valmiiksi viimeisen lopputyönsä, olen ylpeä siitä.

302343.jpg

Perässä myös Ruby sai valmiiksi oman lopputyönsä. Olen ylpeä teistä molemmista.

302344.jpg

Hm, murtovaras. Ensimmäinen koko yliopistossa. Pitää vain soittaa poliisit paikalle ja katsoa taivaaseen toivoen, ettei se ole mikään huonokuntoinen vanhus. Siis meinaan poliisia.

302345.jpg

EI, ÄLÄ VIE SITÄ, ÄLÄ PIHISTÄ SITÄ! Eikun, ei se haittaa. Tuo telkkuhan maksaa vaivaiset alle 70 simoleonia. Siitä vain, ihan rauhassa, ota se, jos tykkäät.

302346.jpg

Hm, taisi sitten kuulla puheeni, ja kiusata minua ottamalla kirjahyllyn. Sekin on kalliimpi kuin telkku.

302347.jpg

No tulihan se poliisi sieltä! Ei onneksi ollut mikään huonokuntoinen vanhus, ja saikin pidätettyä tuon sikamaisen pihistäjän. Syökää sika. Oho, on täällä toinekin pihi, poliisi. Ei antanut tarpeeksi rahaa korvatakseen esineet. Ja vielä harmikseni tuo poliisi ei ollut mikään kaunis.

302348.jpg

Kelisiä huolestuttaa, pääseekö yliopiston, vai jääkö rahattomaksi poloksi, joka joutuu koeajalle ja pääsee yliopiston erotuksen kautta.

302349.jpg

Ruby ei näytä tressaavan yliopistosta. Ottaa aika rennosti. Tai en tiedä, jos tuo on merkki, että häntä jännittää?

302351.jpg

Jokatapauksessa, Kelis haluaa varmistaa läpäisyn menemällä aikaisin luennoinnille. Onnea matkaan, joo.

302353.jpg

Ehkä se olikin merkki siitä, että myös Rubya jännittää. Sanon vain, että onnea, äläkä jää koeajalle.

302354.jpg

No, kumpikaan ei jäänyt koeajalle, vaan läpäisivät ihan kiitettävästi, olen ylpeä.

302355.jpg

Kelis ei halunnut jäähä hyvästelemään ketään eikä tuhlaamaan aikaa juhliin, vaan lähti niin nopeasti kuin suinkin pystyi.

302357.jpg

Niin, Kelis valmistui ladaturilla, mikä lie onkaan, ei saanut ensisuudelmaa keneltäkään, eikä rakastunut kehenkään. Sai vain huippuruman goottimekon.

302358.jpg

Ruby valmistui sillä examia mikälie arvosanalla, ei saanut ensisuudelmaa eikä myöskään rakastunut. Hei hei, tytöt!

 

Minne tytöt palaavat? Kuka palaa legacy tontille jatkamaan sukua? Kenestä tulee lapsien isä, vai joutuuko suku kärsimään lopun? Toivotaan ettei. Kommentointi sallittua. Paljon kommenttia, please. Ensiosaan.