Tässä on sitten tämä kuudes osa, jota ehkä osa olette odottaneet. Lukekaa, ei ole pakko.

289242.jpg

Kelis saa olla onnellinen. Hän pääsi yksityiskouluun sikailevasta pikkuveljestään ja palaneista ruuista huolimatta, mutta lisäksi hänen sisruksensa Ruby ja Dennis pääsivät samaan oppilaitokseen.

289249.jpg

Mutta tietenkin heti seuraavana päivänä energia oli ihan pohjillaan, ja lintsasi koulustaan, (ei mahtanut rehtori olla tyytyväinen, valitsi varmaan väärän perheen) ja samalla Kelis pudotti arvosanaansa, joka merkitsee, että hän menetti todistusstipendin. Kökkö.

289256.jpg

Kelisillä oli sittenkin aivan omat huvinsa. Tietenkin ryntäsi heti ulos kun tuo mukavan näköinen Nigel niminen miekkonen tuli.

289260.jpg

Nigel kaipasi huomattavasti seuraa. Tuli puhumaan haamuista samaalla kun Kelis syö valmisateriaansa. Kelisiä näyttää kiinnostavan tosi paljon.

289265.jpg

Tällaisen mukavan kauniin neitosen Rubykin raahasi koulusta. Auni olisi todella sopiva Denniksen vaimoksi, mutta perijä on vielä aika hämärän peitossa. En nimittäin raaskisi tuhlata Aunia Denniksen vaimoksi, jos Dennis ei ole perijä. Kauniita tai komeita ei sim mailmassa ole koskaan liikaa.

289270.jpg

Rubyn ja Aunin suhteet ovat melkein parhaat kaverit -kohdassa.

289272.jpg

Nigel tuli saattamaan oikein Kelisin kimppakyydilleen. Mikä ihme tuohon mieheen on mennyt?

289286.jpg

Dennis sai kympin todistuksen heti toisena vaiko ensimmäisenä päivänä! Vau, siskosikaan ei ole pystyneet samaan. Dennis on super nero lapsi.

289278.jpg

Dennis meni heti ensitöikseen tutustumaan Auniin. Näyttää Aunia kiinnostavan Denniksen laskettelu reissut^^

289279.jpg

Ukollakin menee ihan hyvin. Sentään ei saanut ensimmäisenä päivänä potkuja, se vasta olisi ollut noloa. Ukko ei kumminkaan saanut tarvitsemaani ylennystä. Minusta tuntuu, että Ukko tulee saamaan tavallisen tylsän harmaan haudan sitten joskus.

289280.jpg

Toisin kun Ukko, Kelis sai ensimmäisenä päivänään ylennyksen. Hurraa, Kelis. Vaikka eihän sillä ole väliä, vaikkei Kelly olisikaan saanut, sillä en edes yritä tehdä hänestä uraohjusta.

289282.jpg

Tarmonaattori on saanut uuden asiakkaan, Rubyn. No kai sitä energiaa tarvitsee, jos aikoo tehdä sisarusten läksyt.. Tai siis, Rubyllä oli velka maksettavana sisarelleen Kelisille, sillä Kelis tuhlasi silloin joskus kauan sitten omaa energiaansa Rubyn läksyihin, kun Rubyllä meni huonosti.

289284.jpg

Ruby osoittautui myös koko talouden parhaaksi kokiksi, ei polttanut koko kämppää kun valmisti hummeria. Ruby sai siis stipendejä aika monesta asiasta.

289285.jpg

Kelisin koulunkäynti ei ole paljoa parantunut. Tyttö on melkein aina vähällä myöhästyä koulu bussista. Taisi rehtori valita väärät henkilöt kouluunsa.

289287.jpg

Kelis on tainnut periä sammun-sinne-sun-tänne jutun äidiltään. Kelisillä ei sitten mene ihan maailman parhaalla tavalla.

289288.jpg

Ukko on ainakin hyvä isä. Tuhlaa mielellään aikaa luennoimalla Dennikselle, miten läksyt tehdään. Toivottavasti Dennis oppi jotain.

289290.jpg

Tanya on aika iloinen tapaus, onko noin mukavaa saada alennus? Joo, ei näytä alennukset masentavan kantajaäitiä Tanyaa, joka on itseasiassa hyvä asia.

289291.jpg

Vasta vähän ajan päästä, hän tajusi, että oli saanut oikeasti alennuksen. Siitäpä se kantajaäidin ilo katosikin.

289293.jpg

Nyt hän sitten itkee joka paikassa, vessassakin. Ei se nyt noin kauheaa ole. Vai onko?

289294.jpg

Ompas Rubyllä, Denniksellä ja Kelisillä tyhmiä koulukavereita. Eikö kaikkien pitäisi tietää, ettei skunkkeja kannata silitellä. Ai niin, eihän Ukkokaan sitä tiennyt, mutta olikin silloin harvinaisen tyhmä tyyppi.

289295.jpg

Tanyalla näyttää menevän nyt kaikki pieleen. Ensin saa alennuksen, ja sitten palaa ruoka pohjaan. No, sai sitten koko perhe kärsiä Tanyn ruoasta.

 

Elämä kohtelee Tanya kaltoin, mutta pääseekö Tany kaikkien surujen ja murheidensa ylitse? Pääsekö Dennis periä paikalle, ja saako hän sen myötä naida myös Auninsa? Siihen, ja ehkä moneen muuhunkin kysymykseen saatte vastauksen ensi jaksossa.