Päätinkin sitten laittaa tämän osan, jonka tosin luulin laittavani vasta ensiviikon jälkeen, mutta en halunnut jättää teitä viikoksi ilman uutta osaa. Jos tätä kukaan lukeekaan.

318739.jpg

Kelis on todella vihainen, kun ei pääse oksentamaan, kun Ukko viettää sielä pitkää vessataukoa. Voi Kelis raukkaa.

318742.jpg

Tässä taitaa mennä kantajaäitikin. Ukko on viisas ukko, hän opiskeli kai siivoamista, ja vei sitten kirjan Kelisin ja Pasin makuuhuoneen pöydälle. Hän ei ainakaan tullut kirkumaan ja kauhistelemaan sitten tulipaloa enään sen jälkeen. Viisas tyyppi.

318744.jpg

Voi olla, että Tanyaa ei enään olisi, jos minulla olisi se pelkkä palovaroitin. Onneksi olen severan viisas, että olen asettanut sen sammuttimen kattoon. Tanya näyttää olevan enemmän huolissaan ruoastaan, joka meni mössöksi, kuin itsestään, joka melkein paloi hengiltään. Kelis tuolla taustalla vaan pomppii alusvaatteissaan. En tiennyt, ettei Tany (joka omaa jotain seitsemän ruuanlaittopistettä) osaa enään valmistaa hampurilaispihvejä, siis ilman tulipaloa.

318748.jpg

Joku buki tämäkin. Siis meinaan ruokaa, että se ei lähtenyt pois hellalta, vaikka painoin sitä ota ruoka, tai sitä nappia kumminkin, mutta sinne yläkulmaan ei tullut mitään, eikä se sitten ottanut sitä pois. Loppujenlopuksi poistin sen sitten movella, en tiedä onko se sallittua, mutten halunnut, että se jää siihen. Tany rupesikin sitten suoraan tekemään lihavoileipiä, johon ei ainakaan tarvitse käyttää hellaa, koska Tanyan kokkaustaidoista ei voi olla enään niin varma.

318749.jpg

Vau, Kelis tuli viimeinkin raskaaksi. Kauniissa alusvaatteissa. Tuntuu, että tässä raskaudessa on mennyt kauiten. Tai ainakin sen alkamisessa.

318750.jpg

Kelis ei mahda olla iloinen, kun poika ei suostu sanomaan äidin nimeä, joka olisi voinut olla hänen ensimmäinen sanansa. Kaikkea muuta hän suostui sanomaan, paitsi äitiä. Kunnon poika, joo.

318751.jpg

Pasi opetti Jonathanin kävelemään. Oho, kerrankin hän raaski tuhlata kallista aikaansa poikansa opettamiseen! Tanya muuten opetti sitten Johnin potalle, jos ihmetyttää.

318752.jpg

Tällainen kaunis kuva on tullut otettua Pasista. Aikasen komea miekkonen, sinisilmäinen on, niinkuin lapsensakkin. Erehdyin muuten viimeosassa, kun sanoin Johnia harmaasimmuiseksi. Karenillakin on muuten siniset silmät.

318755.jpg

Karen ottaa suurta vastuuta perheensä hyvinvoinnin vuoksi. Kaikki muut ovat niin laiskoja, etteivät jaksa edes tilata ruokaa! Karen sai myös hieman sivusilmällä seurata, jos löytyy hyvää miestä. En kyllä todellakaan tiedä, onko edes Karen perijä, sillä vielä vähintään yksi lapsihan tulee perheeseen.

318756.jpg

''Tässä taloudessa kaikki kokkaavat omat ruokansa.'' Tottahan tuo, minusta tuntuu, että kokoajan joku käy jääkaapin pohjalta kaapimasta jotain.

318758.jpg

Jaa-a. Täällä on toinenkin avuton vanhus, joka ei osaa valmistaa ruokaa ilman suurta sotkua, joka tässä tapauksessa meinaa tulipaloa. Ukko sentään ei ollut niin jalat tulessa kun Tanya. Ehkä on parempi, että vain aikuiset kokkaavat, sillä muuten tulee ylimääräisiä tulipaloja, joita on yllättävän monta tämän perheen muistoissa.

318759.jpg

Tanyalla on uusi suosikki, Jonathan. Taitaa Tany olla kyllästynyt gootti Kareniin, tai sitten Tany opettaa Jonathanin lentämään. Tanya haluaa, että Jonathan on ensimmäinen Stones, joka osaa lentää. Hah, tuskimpa vaan.

318768.jpg

Taitaa täällä olla toinenkin, joka tykkää Johnista. Tämä on jotenkin tutun näköinen kuva. Aa, nyt muistan. Tästä kuvasta tulee selvästi mieleen se hetki, kun Kelis pussaa Dennistä. Aivan, aivan, olen nero.

318772.jpg

Jonathan on jotenkin niin suloinen -myös rääkyessään pois kehdosta. Niin säälittävä ilme näillä taaperoilla aina, kun haluavat pois kehdosta.

318873.jpg

Siellä se vauva kasvaa. Pian taitaa tulla se hetki, kun ruudulle ilmestyy sellainen nimen anto hommeli. Toivottavasti siitä tulee yhtä suloinen kun Karen ja John on.

318782.jpg

Jo toinen kutsumaton vieras Stonesien tontilla! Tällä kertaa on vain oma tekemäni henkilö, jolla on itsellään kuusi lasta. Kiinnostavaa. Juuri Karen oli muuten puhunut puhelimessa tuon herran lapselle, ja sitten tuo mies tuli tälle tontille. Hyvin selitetty, no ei teidän tarvitsekkaan tajuta.

318784.jpg

Tässäpä on kuva meidän suloiseta Karen nimisetä lapsesta. Kylläpä hän on kaunis. Isin sinisilmäinen tyttö, jolla on aivan ihana asukokonaisuus. Ette kyllä näe sitä kokonaan, hähhää. Siinä asussa on ihanat kengät. Voisin itsekkin käyttää sellaisia.

318787.jpg

Outo lapsi. Hän ei hakkaa, hän ei kilju, tai tee mitään muutakaan väkivaltaista. Vau, ihmeellinen lapsi taloudessa.

318789.jpg

Pasi lintsaa töistä-.- Valehtelee olevansa kipeä. Tuon puhelimen toisessa päässä oleva sim, joka sanoo suunnilleen ''Kuulostat todella kipeältä. Haluatko ottaa tämän päivän vapaaksi? Sitä ei vähennetä lomastasi'' Nii se on ihan hiton komea tyyppi<3 Haluaa sen legacyyni. Siis siellä on yleensä sellanen sika komea miekkonen joka kysyy ton. Miksei se voi tulla sinne suhteisiin?

318875.jpg

No, nyt näette Karenin kauniin asun, älkää jättäkö paidan kuvioa huomaamatta! Mutta tässäkään kuvassa ei näy kenkiä. Nyyh. Ärsyttävää, kun nuo lapsoset aina hymyilevät kouluun mennessä.

318876.jpg

Ukko katsoo Pasin mietintämyssyä hieman epäilevästi. Ei taida ymmärtää tyylin päälle. Siis meinaan Pasia. Huomatkaa Pasin kierot silmät. Hahhah, repesin Parin katselle.

318886.jpg

Tany sai ylennyksen! Bravo! Vaikkei se edelleenkään hyödytä elämäntoiveeseen. Siis en saa platinahautaa Tanylta. Ylennyksistä puheenollen, Keliskin hankki työn, ravintola-alalta. Tosin, hän aloitti sen 6- tai 7 tasolta.

318887.jpg

Tässäpä nätti tyttö. Muistuttaa jotenkin Leoa, joka on tällähetkellä myös Stones. Siis sitä puutarhuria. Silmät menevät kulmista hieman oudosti. Kai jollekkin ei-perijälle hyvä vaimo, tai sitten jopa perijälle. Siis Niitty on tämä naikkonen.

318888.jpg

Viimein oli Kelisin aika synnyttää. Todistajana oli vain Pasin legendaarinen eipämuodikas mietintämyssy, joka näyttää tosin kiinnittävän huomiota paljon. Kaikki muut nukkuivat.

318889.jpg

Tässä äidin sylissä lepää (taas) sinisilmäinen tyttövauva, nimeltä Sun. Ää, ei aina tyttöjä! Sillä yhdelläkin perheellä (jonka mies tuli kylään kutsumatta) on kaikki tyttöjä, paitsi yksi on poika. Stonesienkin suvussa on vaivaiset kaksi poikaa. Eikun kolmehan, jos lasketaan Rubynkin poika, Johnny (joka löytyy Extroista) mukaan. Sunin jälkeinen lapsi saa luvan olla poika tai muuten! Taino, riippuu, milloin Sunin jälkeinen lapsi tulee, sillä se voi olla neljännen sukupolven perijän lapsikin..

318890.jpg

''Kuules, mitä jos menisin töihin korkokengillä? Siis tietenkin lainaisin sinun korkokenkiä, ja pinkit olisi kivat'' Pasi, minusta tuntuu, että Kelisillä ei ole edes paljoa korkokenkiä, eikä varsinkaan pinkkejä. Kelisiä näyttää hävettävän miehensä puheet, tai hänen hiljaisuuden puolesta, ainakin.

318892.jpg

Ukko on edelleen hyvin tarkka lapsiensa läksyjen suhteen (tai lastenlastensa) ja pettyi, kuin Karen ei tuonut kymppiä ekana päivänä, ja riensi heti auttamaan läksyissä. Toivottavasti se hyödytti.

 

Kuinka sujuu vastasyntyneen Sunin elämä Stoneseilla? Hyödyttääkö Ukon saarnaaminen läksyistä, vai saako Karen suoraan nelosen? Millainen lapsi Johnista tulee kasvamaankaan, se nähdään ensiosassa. Perijästä en ota vielä vastaan mitään äänestystä, jos joku haluaa äänesää siis, niin se tulee sitten myöhemmin, mutta sellainen on jokatapauksessa tulossa. Pysykää kanavalla.