315933.jpg

Karenkin harjoittelee yliopistoa varten, niinkuin Ruby, Kelis ja peräti Denniskin aikoinaan. Ihmekyllä, tuo on sama leikkikalu kuin heillä. Hyvin säilynyt.

315934.jpg

Karen on todella suloinen taapero, vaikka rääkyykin ja haluaa ruokaa hieman erikoisella tavalla, mutta kaikki taaperothan ovat sellaisia, eikö niin? Minusta tuo Karenin nallepyjama on jotenkin niin Karenia, vaikka se onkin aika ruma..

315937.jpg

Minäpäs paljon turhia kuvia Karenista laittelen. No ei se varmaan haittaa. Karen taitaa olla aika monen sukulaisen kanssa hyvää pataa, erityisesti Tanyan. Minkä minä sille voin, että Tany on perhe tavoitteinen rouva.

315941.jpg

''Katso, Karen. Näin koiria silitetään.'' Karenia näyttää kiinnostavan tosi paljon, mitä äitinsä hänelle saarnaa.

315942.jpg

Todellakin taaperoilla on aivan oma tapansa helliä koiria. Toivottavasti Muru koira nauttii oloistaan. Ellei sitten Karen kurista koiraa ihan kuoliaaksi, mutta tuo on ainakin todella söpön näköistä.

315943.jpg

Puolestaan Nirri niminen koira ei halua Karenin syleilyä. No kukapa haluaisikaan halailla noin tyhmän nimistä koiraa.

315944.jpg

Ukko saarnaa koiralle, ettei Karenille saa murista. Ainoa, mikä minua ihmetyttää, on se, että lattialle tuli juuri silloin lätäkkö, suoraan Nirrin alle. Mitäköhän täälläkin on tapahtumassa?

315946.jpg

Tanyallekkin on tullut jossain vaiheessa nuhakuume. En oikein tajua, mistä sekin tulee, mutta eipä sillä ole väliä.

315947.jpg

Tänne Stonesienkin valtakuntaan syntyi uusi vauva, joka nimettiin Jonathaniksi. Siis poikavauva. Perinyt huomattavasti Pasin punaiset hiukset, molempien vanhempien ihonvärin ja Kelisin simmujen värin. En kyllä tiedä, oliko Pasillakin harmaat silmät.

315950.jpg

Todellakin Karen oli hyvää pataa Tanyan kanssa. Heistä tuli peräti ystäviä! Taisi Tanya olla Karenin ensimmäinen paras ystävä, jopa ennen vanhempia! No vanhemmat luuraavatkin eniten ajastaan ehkä toissä, tai kehittämässä taitoja työtä varten, joten jää Karen ehkä eniten isovanhempiensa syleilyyn -enimmikseen Tanyan.

315952.jpg

Okei, en tiennyt, että sudet -taino johtaja sudet, liikkuvat päivisin. On pakko saada Ukosta ihmissusi. Minulla on suuria suunitelmia, joo-o.

315956.jpg

Ukko näyttää todellakin viettävän paljon aikaa koirien kanssa. Tämäkin tuttu tapaus on nimeltään Muru, jonka kaikki varmaan muistavatkin. Aijai, on kivaa saada huomiota.

315960.jpg

Katsokaa nyt tuota raukkaa! Kinttukin on niin ilmassa, että varmaan sattuu. Karen tuli siis taas halimaan Murua hellin ottein, miten äiti opettikin.

315961.jpg

Postinkantajatkin näyttää pitävän koirista -ainakin tuo Pauli Mielivikainen.

315964.jpg

Muru istuu tyylikkään näköisenä sohvalla, aivan kuin omistaisi sen315965.jpg.

Tanya taitaa olla ainoa, joka ei tykkää Murusta -jos Johnia ei lasketa. No onhan tämä Tanyn talo, ja se meinaa, että se on myös hänen sohvansa, vaikka onhan tämä Ukon, Pasin, Kelisin, Karenin ja Johninkin talo.

315968.jpg

Tanya hääsi myös koiran ulos talosta. ''Tänne taloon ei koiria tule!'' Tanya on melkoisen ilkeä, mutta kai koirat saavat häätä, jos ne ovat tiellä.

315977.jpg

Muru ei näytä uskovan kerrasta. Lähti samantien pakoon, kun oli astunut tontille. Niin siinä käy, jos kantajaäitiämme ärsyttää.

315978.jpg

Tällainen teinipoika Elias tuli uhkailemaan Tanyaa. Itseasiassa, Elias on kovin komea tapaus, ollakseen valmisperheen lapsi. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki, ken arvaa, keiden valmisperheiden lapsi Elias on.

315980.jpg

Vai on Pasi kuumaa kamaa? Hyi, Tanya! Häpeäisit, ei noin ajatella tyttären puolisosta, joilla on peräti kaksi lasta! Minusta tuntuu, että Pasi esiintyy liian vähän tässä legacyssä, mutta ei voi mitään. Hän ei olekkaan tehnyt pitkään aikaan mitään erityistä -paitsi nukkunut, niin en ole ottanyt hänestä kuvia. Kai hän tulee joskus vielä esiintymään enemmän.

315983.jpg

Syntyi sitten Tanylle ja Eliakselle tappelu. Pistin mahdollisimman nopeasti shakkia pelaavat simit sisälle, etteivät jäisi katselemaan ja kauhistelemaan tappelua. Esimerkiksi Pasi oli pelaamassa shakkia.

316005.jpg

Kuinka saattoikaan arvata, että Tanya häviää. No eihän se mikään ihme ole, Tanyahan on tuota teinipoikaa ainakin yli 30 simpäivää vanhempi.

316006.jpg

Tällainen poika se Elias on. Kyllä hän vähän komeampi on, mutta tuo irvistys nyt vaan pilaa hänen ulkonäön. Siis Elias on kahden valmisperheen saama lapsi. Ettepäs arvaakkaan keiden.

316012.jpg

Mummilla meni niin huonoksi sosiaalisuus palkki, että piti hankkia jostain syleily kaveri, ja vapaaehtoinen oli ainakin Karen. Taustalla näette suloisen Jonathanin.

316018.jpg

Viimein oli aika sanoa hyvästit taaperoajalle, ja siis oli annettava vuoro lapsuudelle. Jep, Karen kasvaa lapseksi. Karen sai kasvaa melkeinpä suuressa hiljaisuudessa, ainoastaan isoäiti oli sattunut paikalle katsomaan.

316020.jpg

Tällainen söpöläinen Karenista kasvoi. Edelleen hänen leukansa on aika outo.

316021.jpg 

Oli myös Jonathanin aika kasvaa taaperoksi, ja näyttää sisäisimmät suloisuutensa. Vauva aika on todellakin pelottavan lyhyt. Johnin kasvua oli saapunut tälläkertaa katsomaan hieman enemmän väkeä.

316022.jpg

Johnistakin tuli aivan yhtä suloinen kuin Karenistakin. Ainoa ero heissä varmaan on hiusten väri -ja tietenkin se, että John on eri sukupuolta. Mutta molemmat ovat todella suloisia.

316023.jpg

Tanyakin halusi osallistua lastenlastensa kehittymiseen, joten hän helpotti hieman Pasille ja Kelisille tarkoitettua urakkaa, opettamalla Johnille pari taitoa.

316025.jpg

Onneksi taloudessa oli aktiivisia lapsia. Karen siivosi vähän väliä likaisia pyttyjä, keräsi haisevia tuttipulloja ja likaisia astioita pöydältä. Karenin luonteesta severan, että hänen luonteensa on aivan samallainen, kuin pikkuveljensä Johnin! Tähän on hyvä lopettaa, tai toivottavasti on. Toivottavasti piditte, kommentointi ei ole edelleenkään kiellettyä.