Tästä alkaa yhdeksäs osa, ja en nyt jaksa ruveta mitään plääh plääh plääh, selittelemään. Älä pitkästy. =>

304571.jpg

Yhteisötontilta ei löytynyt kuin rumia miehiä ja pelattavia geenivirheettömiä barbeja. Miksi mies tarjonta on näin huono? En haluaisi ajaa Stoneseja konkurssiin jonkun typerän miehen takia (anteeksi) Ja jotka eivät kässänneet, Kelis on siis perijä.. Kyllä tuo Adam sitten käy kuumana Kellyyn, mutta Kelis näyttää siltä, kun näkisi Adamin ajatukset.

304577.jpg

Öh, kai te muistatte Pasin, sen punahiuksisen ukkelin, joka torjui Kelisin hurmaamis yritykset? Ei kyllä enään torju. No, turha selitellä, mitä kuvassa tapahtuu, kun huomaatte sen itsekkin tarpeeksi hyvin (ellette ole sokeita, muah)

304581.jpg

Pasi on oikein yllättynyt, kun Kelis kosii sitä. Onneksi se suostui, no kävipähän tämä miehen etsintä helposti.

304584.jpg

Mitä? Kasvaako Pasi vanhukseksi. No ihan varmaan, sehän oli nuori aikuinen, eikä nuoret aikuiset voi muuttaa naapurustoon (paitsi yliopisto naapurustoon) nuorina aikuisina.^^

304588.jpg

Hm, ehkä on parempi, etten ota tämän kuvan jälkeen heti kuvia. Jokatapauksessa, sukua oli jatkettava, ja mitä turhaan jäädä odottelemaan.

304598.jpg

Ukko sai ylennyksen. Ooh, vielä noin seitsemän ylennystä jäljellä.. ainakin. Taitaa jäädä platinahaudat ensimmäiseltä sukupolvelta haaveeksi. Jos kaikilta.

304600.jpg

Pasi ei näytä olevan suuressa suosiossa naisten keskellä, paitsi ehkä Kelisin silmissä hänessä on jotain erikoista. Tai sitten ei, minähän vain pakotin heidät julmasti yhteen. No, hyvä Kelisin puolesta, ettei ainakaan joudu kärsimään Pasin syrjähypystä..

304603.jpg

Ukko, Ukko, aina sama Ukko. Milloin opit sen, että pysyt kulhoista, veitsistä, tasoista, jääkaapeista, helloista sun muista ruokaan liittyvistä vehkeistä kaukana? Et koskaan.

304605.jpg

Hm, tällaista ei ole ennen käynyt.. morsian nukahtaa kesken häiden. Ja vielä omien häiden! Äkkiä hereille, niinkuin olisi jo, ennenkuin vieräät nauravat!

304606.jpg

Tosin, suurta hätää ei ollut, sillä vieraita oli vain kaksi, Tany ja Ukko.

304608.jpg

Oli viimein aika heittää hyvästit aikuiselle Tanyalle ja..

304610.jpg

..vastaanottaa vanhuksena, tosin ei kovin mukavissa merkeissä, sillä heti pitää käydä soppailemassa.

304611.jpg

Tanya halusi muistuttaa hieman enemmän isoäitiä, joten yritti pukeutua vähän sen mukaisesti. Hups, nyt kerroin, että Kelis on raskaana, mutta olisitte kyllä sen saanut ajallaan tietääkkin ja viisaimmat varmaan jo tajusivat sen aikoja sitten.

304613.jpg

Olen ehkä hieman laistanut tässä kuvien otossa, ja ei ole ollut yhtään kuvaa siitä, kun Kelly tulee raskaaksi. Jokatapauksessa, oli aika heittää myös aikuisuudelle Ukon puolesta.

304614.jpg

Jee, pian saadaan talouteen ensimmäinen lapsi, eli esikoislapsi. Kuumeinen nimenharkinta julistetaan alkaneeksi.

304616.jpg

No, mites sen nyt sanoisi. Tässä on tyttövauva, nimeltään Karen. Karen peri äitinsä ja isänsä ihon, äitinsä silmät ja hiustenvärin myös.

304617.jpg

Pasi tuli kannustamaan lastaan heti, kun oli mahdollista. Eihän haluaisi olla mistään paitsi.

304618.jpg

Eikös se olekkin söpö, suloinen, pieni ja toukkamainen tyllerö? Juu, on se. Toivottavasti ei saa Pasin nenää, ja uskon, että tiedätte kuinka iso se on..

304619.jpg

Tulivatkohan ne tervehtimään uutta tulokasta? Jos joku ei tunnista, tuo kultakutri on nimeltään Ruby, ja kaikki tietävät, kuka Ruby on, eiks nii?

304620.jpg

Joo-o. Ruby olisi selvästikkin halunnut tavata.. öh, sukulaisensa? Mikä se sitten on? Ei se lapsen lapsi ole, kummilapsi? Emt, ihan sama, mutta ei päässyt sisään minun asettamien lukkojeni ansisosta.

304621.jpg

Myöskin muutkin olisi huomattavasti halunnut nähdä lapsen, mikä Jeesuksen sukulainen Karenin luullaan olevan? Onko se noin kiintoisaa?

304622.jpg

Mikäs sille tuli? Outo juttu, heti kun ei päässyt sisään, se sekosi täydellisesti. Outo juttu sanon minä, hullu tyyppi. Tai sitten se sekosi, kun ei saanut tavata "jeesuksen sukulaista.." 

304623.jpg

Isovanhemmat sentään sallitaan portista, ovathan he lapsen isovanhemmat. Molemmat näyttävät olevan ihan tohkeissaan lapsen lapsestaan.

304624.jpg

Mitäs täältä löytyy? Jaa-a, Kelis on käynyt hieman oksentelemassa pöntön puhki. Siivoamaan tarvitsisi alkaa.

304625.jpg

Tai sitten ei. Lisää onkentelua tarkoittaa uutta lasta? Uusi lapsi tarkoittaa raskautta? Raskaus tarkoittaa synnyttämistä? Synnyttäminen tarkoittaa lii:tä, eli lisää iloisia isovanhempia. =>

304627.jpg

Auts, pistivät vanha porukka kätensä toisensa lävitse. Pistin ne vain yhtäaikaa antamaan lentosuukon, ja niinhän ne tekivätkin -täysin samaan aikaan molemmat antoivat toisilleen lentosuukot. Tuplalentosuukko! Pasi tuolla pöydän toisessa päässä yrittää selittää jotain olematonta, mutta ikäloput eivät näytä keskittyvänsä muuhun, kuin toisiinsa.

304628.jpg

Eikös olekkin söpö, suloinen, pieni ja toukkamainen tyllerö? Jovain, Karen siis kasvoi taaperoksi, mutta hänen leukansa ja posket ovat hieman oudot, tulette vielä näkemään ne, joskus.

304629.jpg

Oli vanhempien velvollisuus opettaa lapselleen elämän tarvittavat taidot. Pasi oli silti hyvin pettynyt, ettei Karen sanonut hänen nimeään. Voi surku. Siis isi opetti Karenin puhumaan..

304630.jpg

..äiti kävelemään..

304631.jpg

..ja myös potalle. Kurkkiiko Karen, mitä siellä potan sisällä tapahtuu, vai näkikö lattialla kenties muurahaisen. En kyllä tiedä, onko simssissä muurahaisia, mutta kai siihenkin saan joskus vastauksen, jos saan.

304632.jpg

Neiti Karen Stonesin on saatava ruokansa HETI. Pikkusella on nälkä. Karen kyllä on erittäin suloinen, mutta en hänestä tekisi niin mielellään periää, naaman muodon vuoksi. Tai ehkä hänestä tuleekin, jos suloisempaa lasta ei tule. Turhan aikaisin kyllä perijöitä puhun, vasta esikoinen menossa ja taapero hänkin vielä.

 

Ensijaksossa näemme, millainen lapsi on tiedossa ja luultavasti paljon muutakin.