Tämä osa saattaa olla hieman sekava, mutta älkää välittäkö. Seuraava osa tulee (luultavasti) olemaan parempi ja anteeksi pieni viivästys, kun on ollut paljon kiireitä sun muita löksyjen kanssa hössäämistä mutta löksyistä ja muista menoista huolimatta, tässä tämä kolmas osa nyt on. Toivottavasti luitte ja piditte, kommentointi on erittäin sallittua.

272105.jpg

Amatius päätti sitten poiketa syömässä Stoneseilla, kutsumatta, vai onkohan kiinalainen herran lempiruokaa? Jokatapauksessa, otti niin päähän kun eräs ryntää Stonesien ruokia syömään.

272106.jpg

Kelis on aika säälittävä otus. Miksi kaikki taaperot alkavat aina riehumaan ja hakkaamaan tuota kehtoa kun ei enään väsytä?

272108.jpg

Ruby, (niinkuin sisarensa Keliskin) oppi pottailemaan äidin opettamana. Voikun söpöä.

272109.jpg

Tanya opetti muös Rubyn kävelemään. Ruby oppi kaikki tarvittavat taidot (niinkuin Keliskin) mutta puhumisesta kuvaa en löytänyt.. No ei se kai edes olisi ollut niin tärkeä.

272112.jpg

Voi juma! Toinen haisunäätä tällä tontilla, mutta tällä kertaa en laita Ukkoa silittelemään tuota otusta, sillä sai jo edellisestä pahoja traumoja.

272114.jpg

Kelis kasvoi viimein lapeksi, ja oikein suloiseksi sellaiseksi. Kelis on ainakin perijä listalla mukana.

272116.jpg

Päätin laittaa tähän väliin pienen kuvan Stonesien talosta. Tällainen mukava pikku mökki. Joutuvat Stonesit asua ilman kattoa ja lattiaa lämmittämästä varpaiden alla, sillä rahatilanne on varsin pieni.

272119.jpg

Kelly alkaa ollakkin jo taitava, vaikka tuollainen ruma ihmisolento onkin kuvassa, mutta Kelis omaa jo peräti 5-6 luovuus pistettä! Wow! Lapsilla kehittyy nopeasti.

272123.jpg

Rubykin päätti ruveta tienaamaan pisteitä. Taitaa haluta isona yliopistolaiseksi. No, sinne hän luultavammin joutuukin.

272124.jpg

Aijai Pörri, ei Stonesien tavaroita ole tarkoitettu järsimistä varten.

272126.jpg

Kelly pliis, älä hymyile. Tietäisitpä, mikä sinua sielä pakkolaitoksessa odottaa. Juu, siis tämä on Kelisin ensimmäinen päivä matkalla pakkolaitokselle, eli suomeksi kouluun.

272128.jpg

Tuosta irvistyksestä voisi päätellä melkeinpä mitä vaan, mutta minusta se näyttää pelottavalta..

272131.jpg

No oliko ihan pakko sitten laskea se ipana maahan juuri kuin hänellä on energia pohjillaan!

272133.jpg

Haa, tai siis mitäs tämä on? Tanya odottaa kolmatta lastaan, ja se tietää Kelisille ja Rubylle pikkusisarusta.

272135.jpg

''Niin, sinä saatkin pian pikkusisaruksen, eikö olekkin mahtavaa?'' Tanya yrittää selitellä Rubylle yhtäkkistä lihomistaan, mutta tuskin hän ymmärsi. Taino, kuka tietää?

272136.jpg

Aika mukavannäköinen ruokalähetti, mutta taustalla oleva Ukko ei taida kovin pitää hänestä..

272138.jpg

Ukko oli heti valmiina auttamaan Kelisiä läksyissä. Ukko taitaa pitää lapsistaan, no kai hänen on pakko, kun ne ovat hänen lapsiaan..

272140.jpg

Tanyn maha pyöristyy viimeiselle tasolle, ja seuraavaksi saadaankin nähdä, millainen tyttö tai poikavauva sieltä putkahtaakaan.

272142.jpg

Hyvähyvähyvä! Tanya onnistui sytyttämään tulipalon niin, että Ukkokin säikähti. Onneksi lapsoset eivät eksyneet tulipaloon. Kaikki onneksi selvisi hengissä, mutta Tany sai mukavan muiston tulipalosta ja kärventyneestä muonastaan.

272144.jpg

Ukko oli aivan otettu, kun tämä palonainen sai pelastettua heidän hengen, ja meni heti tarjoamaan tälle naisraukalle hieman käteistä.

272145.jpg

Mutta sitten taas takaisin perheen suu-uuriin ongelmiin ja pahaan, kärventyneeseen ruokaan. Tanyn raskaus ei paljon edisty kun nainen sammuskelee sinne sun tänne ja vähän väliä tonnekkin. Toivottavasti saa ehdes synnytettyä sen vauvan, kun nälkäkin on ihan nollilla, mutta se onkin jo seuraava tarinansa.

 

Millainen kauhukakara Rubysta kasvaa, vai tuleeko hänestä asiallinen pikku napero ja kuinka Tany ja Ukko jaksaa kolmen lapsensa kanssa? Seuraavaa osaa odotellessa, voitte kirjoitella paljon kommenttia, ja se olisi mukavaa luettavaa. Kysymykset ovat myös sallittuja.