Tästä alkaa uusi legacy -tarinani. Tämä on ensimmäinen netti legacyni, ja tässä aijon päästä alkua pitemmälle. Huom. Legacyni osat EIVÄT tule sitten mitään pikavauhtia.

265246.jpg

Tässä on Tanya, legacyni kantajaäiti jonka elämäntoiveena on että kuusi lapsista menee naimisiin. En usko, että toteutan kun niin mahdottoman pistit, kone..  

265247.jpg

Ei sillä 4800 simoleonilla paljoa saa aikaiseksi, mutta rahasta välittämättä, Tanya löysi uran liikeelämästä.

265248.jpg

Tässäpä on uusi tuttavuus, Harald. Harmi vain, että hän on jo varattu sillä hänellä on s-i-k-a hyvät geenit.. (Vaikken tuosta tummasta ihosta niin välitäkkäänn..)

265250.jpg

Noh, päätti Tanya silti hankkia Haraldista kamun. Ei ystäviä voi koskaan olla liikaa, eihän?

265251.jpg

Joku ihan tuntematon tyyppi soitti pikku-Tanylle ja kysyi lähtisikö kaupungille. No, oli pakko suostua jos se olisi ollut hyvän näköinen mutta epäilen vahvasti..

265253.jpg

Olisit saanut edes kertoa, että kutsut kaikki mahdolliset kaverisi! No ei se mitään, jos vaikka jostakusta löytyisi tulevalle lapselle esim. vaimo. Kunhan ensin löytäisi ensin itsellensä miehen..

265254.jpg

Hyj olkoon! Nyt harmittaa että vaivauduin laittamaan Tanyn yhteisötontille!

265255.jpg

Ja kaikenlisäksi tuo öykkäri rumilus torjui flirtin! Noh, omapahan oli menetyksensä.

265257.jpg

Ei tämä yhteisötontti keikka silti ihan turhaksi jäänyt, sillä Tanya tapasi Lemmy nimisen koiran. Olisin kyllä hyppinyt enemmän riemusta, jos paikalle olisi sattunut komea mies, mutta käyhän se näinkin. Jokatapauksessa Lemmystä oli ainakin seuraa.

265258.jpg

Muuten, nyt vasta huomasin kuinka hyvännäköinen tiskijukka tuossakin on. Tai olisihan komeampikin plussaa. Minä, vaativa komeudessa.

265259.jpg

Uu, löytyi tällainen ihan mukavan näköinen tyyppi, mutta onnekseni heidän suhde oli aika miinuksella.. No en haluaisikaan Tanyn jälkeläisille tuollaista kuoppa nenää.

265260.jpg

I-h-a-n-a-a! Olen ikionnellinen! Vihdoinkin löytyi Tanylle sopivan komea mies (mutta kauhea niminen) Ukko. Hän ehkä tarvitsee HIEMAN muokkausta hiusten ja lasien perusteella muuten hän on tosi hyvännäköinen.

265262.jpg

Okei, näyttävästi Ukkokin pitää Tanysta. Helppo nakki siis.

265263.jpg

Apua, tuo olio on ensimmäinen susi tontillani ikinä. Voi että olen tyytyväinen sinuun, Tanya!

265243.jpg

Ensisuudelma! Pian ollaankin menossa kihloihin ja sitten naimisiin ja mitä siitä tulee? No kerron, he saavat lapsia, lapsia ja vielä lisää lapsia ja elävät sitten elämänsä onnellisesti loppuun asti! Vai elävätkö? Menevätkö he edes kihloihin ja sen myötä naimisiinkaan ja saavatko he edes lapsia? Mitä jos..

265264.jpg

..he menevät kihloihin ja sitten naimisiin ja sitten saavat lapsia tuhansittain ja elävät elämänsä onnellisina ja täydellisinä, niinkuin sanoinkin!! Olen nero! Mutta arvaappas, mitä Ukko vastasi? Kielteisesti vai myönteisesti?

265265.jpg

Luulenpa että pystytte sen päättelemään tästä. Nyt Ukko on virallisesti Stones. Ja Ukon elämäntoive on tulla hulluksi tiedemieheksi, eli tietämättömille niin se on siis tiede uran huippu.

265268.jpg

Päättivät nuori aviopari päästä nopeasti hankkimaan jälkeläisiä. Näyttävät niin onnellisilta. Ainakin Ukko, Tanysta ei nyt tiedä että onko hän onnellinen vai ei, sillä näyttää aika vakavalta..

265269.jpg

Valitan, etten kertonut teille mitään Tanyn ja Ukon reffeistä, mutta viimeistään nyt saitte tietää siitä.

265270.jpg

Voi Ukko-parkaa. Haisunäätä ei näyttävästi ilahtunut Ukon silitys yrityksestä, ja päätti päästää lemut ilmaan. Mitenköhän vain Ukko haistoi sen, eikä melkein vieressä oleva Tany havainnut mitään hajuja? Kai sen hajun pitäisi vähän levitä?

265271.jpg

Tästä alkaa Tanyn ensimmäinen raskaus. Odotan innolla, että massusta putkahtaa sellainen suloinen sinisilmäinen vauveli. (tai minkä värinen tahansa)

265273.jpg

Ukko joutui tietenkin siivoamaan vaimonsa jäljet mutta arvaappas mistä hän ilahtui oikein urakalla (tai minä ainakin)

265274.jpg

No tietenkin siitä, kun pari sekuntia myöhemmin vaimo juoksee täyttä vauhtia oksentamaan juuri putsattuun pönttöön! MURHH! Joutui Ukko sitten siivoamaan sen uudestaan..

265275.jpg

*Huh* Nyt se maha sieltä (viimeinkin) putkahti. Olen onnellinen ettei tarvitse enään ravata puhdistamassa vessoja vähään aikaan..

265276.jpg

Jaa-a. Ukolla on aika mukava kimppakyyti..

265278.jpg

''Arvaa mitä, minä olen raskaana! Jos se on tyttö, niin sinä et ainakaan tule hänen puoliskokseen sillä olet todella ruma. Onko sinulla kotonasi yhtään lasta? No en ihmettele jo ei ole kun tuskin kukaan sinunnäköistäsi tyyppiä haluaa miehekseen..'' Tanya sitten päätti mennä moittimaan postinkantajaa ja kehuskelemaan itseään.

265281.jpg

Tälläkertaa Tanya päätti lihoa kunnolla. Onkohan siellä kaksoset kun noin vatsa pyörstyi?

265282.jpg

Nyt se tulee! Tyttö vai poika?! Ukko ei edes raaski nousta rakkaammasta sängystään.

265283.jpg

Oj, mikä söpöläinen. Hän nähtävästi peri isänsä hiukset, isänsä harmaat silmät ja isänsä ihon. Olen julma ja lopetan jakson tähän, enkä kerro tämän vauveliinin sukupuoltakaan. Jos kiinostaa, lue ensi osa!

 

Onko tämä suloinen vastasyntynyt esikoislapsi tyttö vai poika? Kuinka elämä jatkuu eteempäin tämän suloisen lapsen kanssa? Kuinka käy jos ja kun hän saa sisaruksia? Joutuuko tämä esikoinen lastenhoitajan kynsiin, vai jääkö hän ihan vanhempiensa hoivattavaksi? Se nähdään ensi jaksossa, eli osassa 2.