Tämä osa on toistaiseksi myöhässä hieman, sillä eilen en enää jaksanut käynnistää simssiä, ja tänään päätin tehdä sen, avasin pelin ja laitoin kuvat järjestykseen, mutta onnistuin taas säheltämään niin, että painoin "edellinen" -nappulaa vahingossa, ja koko teksti katosi. Harmitti kyllä, päätin silti tehdä tämän uusiksi, kun kuvat olivat järjestyksessä kansiossa. Niinkuin viimeosasta muistatte, niin tässä osassa saatte nähdä Kelisin vatsassa lymyilevän vauvan.

340395.jpg

Ukon susikaveri, Jörö tuli taas kylään piristämään suhdetta. Voi olla, että saan tälläkertaa Ukosta ihmissuden, toivon niin. Se jopa löytyy Ukon toiveista, tietotavoitteinen kun on.

340397.jpg

Sunia alkoi yhtäkkiä itkettää, en todellakaan tiedä syytä. Kukaan sukulainenkaan ei ole vielä kuollut, isovanhemmatkin tallessa.

340398.jpg

Karen katsoo ihan pääkallellaan, mitä tuo kuski hänelle vilkuttelee. Tuntuuko minusta vain, vai olenko aivan sokea, mutta minusta John ei mennyt koko koulubussiin.

340399.jpg

Totta, John lintsasi koulusta, sillä halusi soittaa Elselle. Else ei kyllä ollut ensimmäisellä yrityksellä kotona, mutta kyllä sinä hänelle pääset vielä juttelemaan, ihan varmasti.

340400.jpg

Kesken Kelisin shakkipelin, alkoi vatsassa tuntua kovia kipuja. Vauva oli tulossa maailmaan! Mietintämyssy oli päässä seuraamassa tilannetta tarkoin silmin, tosin, sillä ei ole silmiä.

340401.jpg

Synnytys päättyi tällaiseen suloisuuteen, vauva on siis.. POIKA! Onneksi minun ei tarvinnut tehdä mitään, mitä te katuisitte, en kyllä tiedä yhtään, mitä se olisi ollut, mutta eipä tarvitse sitä miettiäkkään.

340403.jpg

Synnytystä oli seuraamassa Kim Kekkilä, jonka muistatte osasta yksi, kun hän pyysi Tanya yhteisötontille, Ukko, sekä Jonathan. Toivottavasti John ei saanut traumoja.

340409.jpg

Poika nimettiin Treyksi. Trey peri aivan samat asiat, kuin muutkin sisaruksensa, siis punaiset hiukset pasilta, silmät pasilta ja ihon molemmilta vanhemmita.340410.jpg

Treystä taisi tulla heti ensisilmäyksellä ukin poika. Miäs rieputtelee Treytä niin paljon kuin kerkiää.

340418.jpg

Tässä päviässä oli muutakin iloa, kuin Treyn syntymä, sillä Pasi sai samalla ylennyksen. Kai Trey antoi jotain innostusta Pasille, niin sai miekkonen ylennyksen.

340420.jpg

Pasin kimppakyydissä on enemmänkin sims 1 hahmoja kakkosessa. Tämä näyttää enemmän silti naiselta, kuin se toinen. Tätä en huomannut viimeksi.

340421.jpg

Tanya juoksi suoraan lastenhuoneeseen tullessaan töistä. Trey nukkui suloisesti kehdossa, kunnes Tany tuli noukkimaan lapsraukan ylös. Toivottavasti Trey kestää sen riepottelun, mitä hänelle tarjotaan.

340425.jpg

Elsen mielestä Pasi on ihan sairaan kuumaa kamaa. Hyi Else, tiedäthän, kenet sinulle on varattu, jos Johnista tulee perijä! Sitten varmaankin flirttailet Pasille kokoajan, kunne John huomaa. Toivottavasti John ei tiedä, mitä Elsen päässä pyörii, sillä siitä hän ei pitäisi.

340432.jpg

John taitaa kiinnittää katseensa hieman väärään paikkaan. Voisit yrittää katsoa muuallekkin, John, sillä tuo on aika epäilyttävää.

340532.jpg

Tämä jos mikä on söpöä, älkääkä väittäkö toista! Kyllä he vielä toisensa saavat, jos John on tuleva perijä, lupaan sen. Ainakin tanssiminen teki tulosta, ollaan taas askeleen lähempänä ystävyyttä.

340534.jpg

Miksen ikuna saa kuvaa juuri siitä kohtaa, kun taapero roikkuu siinä kehdossa? No, Sun on aika taitava, pääsi pois kehdosta.

340535.jpg

Tässäpä vasta taiteilijan alku, vaikkei John tuskin menisikään taide -alalle, riippuu hieman elämäntoiveestakin.

340539.jpg

Sun oksensi taas vaihteeksi Pasin päälle. Ei taida Sun kovin Pasista pitää. Pasin ilme on aika mahtava.

340538.jpg

Kelis on yhtä onnellinen, kuin Tanya alennuksestaan. Tosin, Kelly ei saanut alennusta, mutta ei kyllä ylennystäkään. Sinänsä hyvä, kunhan pysyy onnellisena.

340542.jpg

Mitäs Else tuossa kyyistelee? Elsellä taitaa olla hieman omaperäinen tapa leikkiä hippaa. Ei se minua kyllä haittaa, kunhan ei Johnia haittaa.

340543.jpg

Oli Sunin aika jättää taapero ikä, ja varttua lapseksi. Toivottavasti säilyy yhtä suloisena kun on.

340545.jpg

Tällainen suloisuus Sunista tuli. Turha välittää Johnista, joka vähät välittää siskonsa varttumisesta. Älkää sitten arvostelko meikkejä, Sun nyt sattuu vain näyttämään tältä. Sun kasvoi ihan omassa hiljaisuudessa ja rauhassaan, ilman tukea, ilman kannustusta tai ilman hymyileviä naamoja. Siitä ehkä Sunin synkkä tyyli, vaikka se ei niin nimeen sovikkaan.

340548.jpg

Toisinkuin Sun, Trey sai nauttia suuresta yleisöstä ja kannustajista ympärillä. Oli siis viimein Treyn aika jättää suloinen, ja pelottavan lyhyt vauva aika taakse, ja siirtyä taaperouteen. (Huomatkaa hyvä suomeni, taperoisuus)

340583.jpg

Kun kynttilät olivat puhallettu sammuksiin, väki oli odottanut kärsivällisesti hetkeä, niin Pasi päätti viimein auttaa Treytä syntymäpäivän johdosta. Treystä tuli aivan samannäköinen, kuin sisarensa ovat, paitsi Sun erottuu jotenkin joukosta. Jos laittaisin Karenin ja Sunin vierekkäin samannäköisenä, kyllä erottaisin Sunin. Sunin kasvonpiirteet eroavat jotenkin Karenin suloisista piirteistä, johtuu varmaan Sunin nenästä tai poskista.

340584.jpg

Mitä nyt? Sama porukka on taas tuossa tien tukkeena töllöttämässä jotain. Mitä?

340586.jpg

Aivan, kolmoissynttärit. Karen saa nauttia myös kannustajista ja läheisistään, tosin Sun ei ollut paikalla kummankaan synttäreillä, kateudesta johtuen. Karen kasvoi "mieletön mukula" toivemittarissa lukien, eli aika hyvin.

340606.jpg

Teiniys kaunisti Karenia kovasti, hän ei näytä enään niin "oudolta", mitä hän lapsena näytti. Ei Karen silti ruma lapsenakaan ollut, mutta teiniys paransi vanhat haavat. Noppa osoitti kuutosta, ja tavoitteeksi tuli siis nautinto. Elämäntoive ei suostunut vielä tulemaan esille, mutta kyllä sen seuraavaan osaan sitten jokatapauksessa tungen, mutta minun tuurillani se on joku vietä viidetkymmenet ensitreffit tai unelmatreffit. En valmiiksikaan pidä nautinto tavoitteesta. Se on liian haastava minulle, sillä olen niin laiska, etten jaksa niitä kokoajan käyttää jossain yhteisötontilla, sillä koneeni on jo valmiiksi tarpeeksi hidas, joka voi tosin johtua ladattujen määrästä.

340587.jpg

*Nytten-en-muuten-paina-edellinen-nappia!* Tany, kannattaisi hieman harkita, mitä sanoo! Onneksesi Kelis oli toisessa huoneessa, niin ettei tapahtunut mitään kauheaa. Pasi on aika yllättyneen näköinen Tanyn sanoista. Kunhan ette ala viettämään aikaa yhdessä!

340406.jpg

Trey näyttää huomattavan paljon naamasta samallaiselta, kuin John. Isosisko Karen värjäsi Treyn punaiset hiukset tällaisiksi kultablondi hiuksiksi. Punaiset kulmakarvat ovat ainoa muisto punaisista hiuksista.

 

Seuraavassa jaksossa seuraamme lisää uuden tulokkaan, Treyn elämästä sun muista henkilöistä, kuten Elsestäkin luultavasti. Jos huvittaa, perijää voi äänestää jo, mutta kannattaa laittaa ääni sitten myös siihen "viralliseen" äänestykseen, sillä en välttämättä laske edellisten osien ääniä. Siitä sitten seuraavaa osaa odottelemaan, jos huvittaa. Kommentit ovat arvokkaita.