Ajattelin nyt tunkea taas vaihteeksi uuden osan, kun ei muutakaan tekemistä ole ja muutenkin ajattelin nyt tulla purkamaan suruni ystävästä parhaimpaan, tietokoneeseen. No, aloitetaanpas ennenkun saan teidänkin olonne huonoksi.

276706.jpg

Kelis päätti ystävällisesti aloittaa sukunsa maalaamisen, vai kiristiköhän Ukko Kellyä maalaamaan hänestä taulun?

276743.jpg

Kelisillä ja Tanyalla taitaa olla joku ruoan syönti kisa tjn. kun noin ahmivat. Olisiko Ruby tuomari? Tai sitten Stonesit ovat muuten vain niin sikoja..

276720.jpg

Tanyan kolmas synnytyt käynnistyi, ja Kelis oli tällä kertaa se, jota kiinosti äitinsä synnytys..

276721.jpg

''Isi herää, äiti synnyttää!'' Kelis näyttää aivan siltä, kun olisi todella herättänyt Ukon, mutta asia ei taida aivan olla niin..

276735.jpg

Siinä söpö missä mainitaan. Tämän uuden tulokkaan nimi on Dennis, ja siis kaikki varmaan tajusivat että Ruby ja Kelis saivat veljen, ilo uutinen, ilo uutinen! Ja nopea kertaus, Dennis peri äitinsä silmät (Huomio!) isänsä hiukset ja ihon ja plääh plää.

276738.jpg

Myös suloinen kissa tuli tervehtimään Dennistä.

276745.jpg

Wiih, vihdoinkin oli Rubyn aika kasvaa lapseski, taino en nyt tiedä onko lapsi edes lempi ikä vaiheeni. Kasvaisipa se Kelis jo teiniksi..

276748.jpg

Ai niin, ette edes ole nähneet Rubystä kasvokuvaa, no tässä hän sitten on. Ihan sievä neiti, mutta nenä on aika.. Ukolta peritty jokatapauksessa, eli siis Todella suurta kokoa.. Tosin, kuvassa ei sitä kovin hyvin, mutta kaikki tietää miten hysteerisen kauhea Ukon nenä on.

276751.jpg

Miksi minä edes pilkkasin Rubyn söpöä ulkonäköä? Ruby on todella suloinen, kun häneen tottuu, mutta nuo kulmakarvat on nypittävä pois..

276856.jpg

Mikäs nyt on noin hauskaa, Ukko? Ai se vai kun Tany ihailee ruokansa tuoksua? Ukolla taitaa olla ihan omat juttunsa..

276785.jpg

Ukolla on hieman ongelmia antamansa kukkakimpun kanssa. Etkö voisi istua ihan tavallisesti sohvalla, kun se on kerrankin vapaana!?

276796.jpg

Ja vielä sinäkin, ipana! Ettäs kehtaat astua Tanyan kukkakimppuun. Joo, Rubstenttarilla taitaa olla energia aika alhaalla..

276806.jpg

Pian olikin Denniksen aika kasvaa. *Nyyh*, kyllä se aika kuluu nopeasti..

276807.jpg

Noh, tulihan Denniksestä oikein suloinen taapero, samaa näköä hänessä on kun isosiskossaan, Rubyssä. Samallainen bontso nenä..

276812.jpg

Hmm, itseasiassa Dennis on koko perheen viisain, hän oppi ensimmäisenä koko suvussa karkaamaan kehdosta, kunnioitusta Dennikselle hän on suvun sankari. (Noh, mitäs tässä vielä kunnon suvusta puhutaan kun Ukko ja Tany ei edes ole olleet vauvoja mutta Kelis eikä Ruby pystynyt moiseen.. Tai he eivät uskaltaneet.. XP)

276827.jpg

Tanya sai opettaa poikansa kävelemään, kun nyt kerrankin ei ole sammumassa jonnekkin tai melkein nälkäkuolemakaan uhkaa. Luulempa että Dennis saa kaikista lapsista eniten huomiota taaperona..

276828.jpg

Luulempa ettei tarvitse esitellä, mutta esittelempä nyt kumminkin. Siis, tutustukaamme uuteen tuttavuuteen, Tarmonaattoriin. Toivottavasti Tany nauttii oloistaan..

276829.jpg

?? Mihin ittuun se Ukon luksus kyyti katosi??

276830.jpg

Joo, siis Ukko sai potkut sen TYPERÄN urakysymyksen takia ja rahamäärä ei ole anakaan parantumisen suunnilla, sillä Ukon palkka oli aivan täydellisen über hyvä.. No, etsitään nyt se pirskutan tietoura ja aletaan toteuttamaan elämäntoivetta.. -.-

276852.jpg

MUR. Miksi sen rakon piti nyt mennä ihan nollille ja Denniksen piti ruveta haisemaan ja hakkaamaan äitiään ja satuttamaan pottaa? En ymmärrä..

276853.jpg

Wow, Kelis, toit viimein kympin kotiin! Olen ylpeä sinusta, mutta liikuttuivatkohan Ukko ja Tany yhtään esikoistyttärensä kympin todistuksesta? Empä usko. Miksi muuten nuo saa jokapäivä todistuksen?

 

Miten sujuu Rubyn alkavat kouluvuodet, kymppejä vai viitosia? Mitä jos tapahtuu jotain yllättävää ja dramaattista? Pitävätkö vanhemmat lapsensa Denniksen kurissa vai tuleeko Denniksestä mahdottoman pilalle hemmoteltu kakara?