381477.jpg

Treystä ei mikään hullumpi lapsonen tullut, mutta on aivan klooni Johnille, siis ei pelkästään ulkonäöstä, vaan myös luonteestaan. Aivan samat luonteen pisteet. Suloinen poika silti.

381479.jpg

Kelisin ja Pasin välillä ei ole pitkään aikaan ollut mitään, ja heidän pitäisi pitää yhtä vähän enemmän, jos meinasivat olla yhdessä. Älkää peltäkö/toivoko suuria, en aijo hankkia lisää lapsia. Neljässä on jo täysitehoinen työ.

381480.jpg

Aina nämä Lowitin kakarat tuodaan tänne. Katsokaa nyt, ihan selkeästi ovat perhettä, (kuten onkin) mutta miksi aina minun simini tuovat heitä koulustaan? Heihin alkaa jo kyllästyä..

381489.jpg

Tanya on saanut samallaisen kimppakyydin, kun Ukolla oli alussa (juujuu, voitte katsoa osasta yksi..)

381493.jpg

Tuo toinen Lowitin kakaroista näyttää pitävän Karenista. Trey on ihan kateellinen, kun Karen halaa noin vierasta poikaa. Puolestaan tuon pojan isosisko katsoo heitä vähän kateellisena, kun ei pikkuveli häntä noin halaa. Näyttävästi Karenilla on pitkäaikaisia ystäviä.

381497.jpg

"Julistan täten, että lähden täältä pienestä kesämökistä, ja lähden muuten niin kauas, että minun ei tarvitse kestää perhettäni, joka suree ukkiani, ja pääsen itsekin sen yli, tai pääsen eroon raha-riippuvaisesta pikkuveljestäni, gootti-pikkusisarestani ja eläimistä, jotka tuhoavat pihamme" Karen julisti iloisena langan toisessa päässä olevalle simille, jos siellä simi oli. Karen siis lähtee jonnekkin kauas, mistä häntä ei kukaan tavoita, nimittäin yliopistolle.

381499.jpg

Trey olisi halunnut Karenin mukaan, mutta Karen kielsi sen. Lisäksi Trey on vielä lapsi, eikä lapset voi mennä yliopistolle, heidän täytyy käydä koulunsa loppuun, teininä sitten, Trey, teininä sitten.

381501.jpg

Tanyalla on taas joku vaihe menossa. Kenen idea oli tehdä työkaverista miesseuraa? E-ei ainakaan minun. Mitäköhän Ukko tekee, kun näkee nuo yhdessä? Toisaalta Ukko ei edes välttämättä näe heitä, sillä katto estää sen.

381513.jpg

Tanya on todellakin rakastunut tähän mieheen nimeltä Vekko. Vekko on kylläkin geenivirheitä täynnä, joten turha kuvitellakkaan Vekosta osa sukua, joten Tanya saa toistaiseksi pitää ihastuksensa.

381577.jpg

Jonathanilla alkoikin laihdutuskuuri. John ei ole kyllä edes lihava, mutta hänet pitää saada huippukuntoon, ja niin käykin. Lisäksi taidoista saa stibendejä, jotka ovat tarpeellisia yliopistossa, jonne patistan Johninkin, kunhan kerkiän.

381779.jpg

Johnin oli aika hakea valtava määrä stibendejänsä. Stibendejä tipahteli hyvästä arvosanasta, siivoamisesta, luovuudesta, logiikasta, kunnosta ja karismasta, eli yhteensä 4750 simoleonia! Varmaan ennätys! Eipä olekkaan muut simit olleet näin lahjakkaita. Nyt kaikki Johnia äänestämään! Noei, pitäkääs vaan se vanha suosikkinne, ja äänestäkää häntä, jos et ole vielä äänestänyt.

381578.jpg

Treyllä on hyvä tapa syödä sipsejä. Heittelee niitä suunilleen ympäriinsä, ihan kun ei ennen olisi sipsejä syönytkään. Kaikilla on omat tapansa, ja Treyllä on kyllä omaperäisimmät.

381580.jpg

Pojilla ei näytä olevan mitään kinaa keskenään, hyvinhän he yhdessä viihtyvät, mutta Sunista ei ole niin varma. Tyttö viettää päivät pitkät yksinään maalaillen tai jotain muuta tehden. Sunista puheenollen, minulla on suunnitelmia hänelle, mutta enpäs kerrokaan sitä, sillä yllätyshän menisi aivan pilalle. Hyvä ettei Sun ole menevä sim, hänhän kaatuisi nurin heti sosiaalisuuden hukkaan.

381581.jpg 

Haa, kuka tunnistaa omakseen? EI kukaan, mutta kukapas tunnistaa tämän simin? Tässähän on selvä Kelisin sisaren tyttö, Judy hieman varttuneena. Myönnän, tuo luomiväri näyttää järkyttävältä, kun siinä ei ole ripsaria, mutta poistelin niitä meikkejäkin, ja taisin sitten poistaa kyseisen ripsarin, mitä Judyllä oli.

381584.jpg

No tämä teidän on pakko tunnistaa. Hei, kamoon, vähän enemmän peliin. Kyllä te nyt tämän tunnette. Muistaako kukaan mm. toisen sukupolven kuopusta, Dennistä? Hyvä, jos muistatte. Onpas muuten kivoja koulu/työkavereita simeilläni. Mikäköhän sukulaisten vallankumous täällä on meneillään?

381585.jpg

Ja kymppi! Ei nämä minun simini ehdi muita numeroita saadakkaan, kuin kymppejä. "Tästä talosta ei lähdetä, ennenkuin on kouluarvosanana kymppi!" Tai ainakin jokainen simini on saanut vähintään kerra kympin.. ei voi mitään, se tulee automaattisesti.

381587.jpg

Puhelin jäi bukittamaan tuolla tavalla. Eikä siihen kukaan edes soittanut, ei ainakaan pystynyt vastaamaan. Tuli vaan se tavallinen valikko missä on ne 'soita..' 'järjestä juhlat..' jne. Eipä se silti paljoa pelaamista häirinnyt, joten mitä me siitä, kun ei sekään meistä.

381588.jpg

Jörö-susi tuli vaihteeksi käymään. Tosin, ei ole enään Ukkoa, joka tulee riemuissaan tapaamaan vanhaa veijaria, on vain synkkä harmahko hauta pihan laidalla, jonne ei valitettavasti Jörö pääse.

381589.jpg

Kukaan ei voi vastustaa yhteistä perheen keskeistä aamiaista, mutta Trey aloitti sen vakavasti lemmikki-aiheella, ja Pasi, joka ei voi sietää eläimiä, ei kestä kuunnella poikansa vänkkäyksiä "Meilleppähän ei mitään rottakoiraa hankita, tai mitään muutakaan elukkaa! Sitten kun se kupsahtaa, tulee suru, ja lintsaatte varmasti koulusta!" Trey loukkaantui syvästi, siitä, miten isänsä puhuttelee eläimiä 'rottakoira', esimerkiksi.

381591.jpg

"Koittaisitte sen sijaan keskittyä kouluun ja hyviin arvosanoihin. Se on välttämätöntä tulevaisuutta katsoen, toisin kuin lemmikit. Mitä meinaat saavuttaa jollain likaisella lemmikillä, kun ei petraa kouluun ollenkaan?"  John katsoo hieman epäilevästi pikkuveljeään.

381595.jpg

Sun ei ole mikään maailman hyvätapaisin simi, haarukka on aivan nenän ulottuvilla toisessa kädessä, mutta syö silti kuin taaperot, eihän ne käytä veitsiä ja haarukoita.

381597.jpg

Tanyllä on uudenlainen harrastus: Kukkakauppias voisi olla Tanylle kiinnostava ja 'haastava' harrastus. Jonain päivänä Tanya meinaa tehdä kukan nimeltä Ukko, ja asettaa sen Ukon haudan eteen. En vain yhtään tiedä, millainen kukka se mahtaa olla.

381599.jpg

Oli viimein koittanut Suninkin aika kasvaa teiniksi, ja päästää kaikki taidot valloilleen.

381602.jpg

Jep, Sun on aivan erilainen kuin sisaruksensa. Katsokaa nyt, tuollainen terävä nenä, luonne on erilainen kuin muilla (muilla lapsilla on samat luonteenpisteet) ja muutenkin erinäköinen. Suoraansanottuna siis, pidän Sunia rumana. Ainakin nyt hän näyttää rumalta. Tavoitteeksi tuli suosio, elämäntoive ei ehtinyt tulla näkyviin, ja unohdin sitten katsoa sen myöhemmin. Kyllä te sen vielä saatte tietää, mutta veikkaan, että joku 'hanki 30 ystävää' tms, jos sellainen toivetta edes oli..

381606.jpg

Heti muokattuaan hiustyyliään, ja vaihdettuaan vaatteita, päätti Sun karata autolla, yhteisötontille. Itseasiassa, auto oli Johnin, koska John halusi autoa, niin oli minun pakko ostaa sellainen, kun rahaakin on aivan liikaa, mutta perjaatteessa John ei omista sitä, ainakaan siinä ei lue hänen nimeään.

381607.jpg

Kannattaa käydä yhteisötonteilla, jos haluaa tavata Brunon. Tämän herran nimi on siis Bruno, sehän oli jo selvää, kun mainitsin jo sen. Miksi juuri nyt löydän puolisoehdokkaita, kun niitä riittää jo kahdelle seuraavalle sukupolvelle? Nojaa, saapahan yhden lisää, joten laskelmieni mukaan (jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan), 'varattuja' puolisoitani riittää sukupolvelle kuusi. Sun ja kumppanit siis omaavat neljättä sukupolvea.

381610.jpg

Kylläpäs täällä kotiseudulla kävelee söpiksiä tyyppejä ohi. Tämä kalpeaihoinen miekkonen on oma tekemäni sim, Josh. Mitäpä väliä sillä on, jos Sun tutustuu Joshiin, sillä ei hänestä tule kumminkaan perijää, vastustan sitä.

381612.jpg

Yritin saada tästä kuvasta jotenkin 'romanttisen', mutta sanokaa vaan suoraan, ei tämä kovin romanttiselta näytä, eihän? Sun koki ensisuudelmansa tämän komean Joshin kanssa, ja lisäksi on suvun ensimmäinen sim, joka kokee teininä ensisuudelmansa. tähän asti ovat olleet jo aikuisia/nuoria aikuisia.

381613.jpg

Sun, suosittelen tästäedes käyttämään silmälaseja, kun tapaat jonkun söpön pojan. Etkö olisi mitenkään mahtanut huomata, että tämä kalpea poika oli vampyyri? Et kai, mutta minä tiesin.

381615.jpg

Itseasiassa Sun on aika kaunis vampyyrinä. Katso nyt noita torahampaita, sopii täydellisesti piikkipantaan. Ei hullumpi, vampyyriksi.

381617.jpg

Täydellinen elämä jatkuu toisaallakin: Tanya sai toteutettua toiveensa, ja pääsi väsäämästä pelkkistä kyllästyttävistä päivänkakkaroista tekemään luonnonkukkakimppuja, ja tulppaaneja. Siis sai ansiomerkin.

381618.jpg

Tosin, riippuu miten ottaa Sunin vamprioitumisen, mutta minä otan sen hyvänä puolena, ja varmaan Sunkin. Pääsee Sun pelottelemaan viimeinkin sisaruksiaan, jotka eivät hänelle kylliksi huomiota antaneet. Kosto elää, ja elää vielä pitkään.

381620.jpg

Onnellisuus jatkuu, muttei tällähetkellä naisilla, vaan myös Pasi oli saanut ylennyksen, ja suuren rahasumman. Pöh, juuri kun yritän päästä liiasta rahasta eroon.

381621.jpg

Kelisilläkin on työasiat kunnossa, nimittäin hänet ylennettiin viimein uransa huipulle, julkkiskokiksi. Täydellisiä kun ovat.

381622.jpg

Järjestettiin perheen keskeiset juhlat, joihin oli laitettu parasta ruokaa. Toisaalta Tanya oli valmistanut sen, mutta itse voittajalla oli niin kiire, ettei ehtinyt valmistaa ruokaa. Katsos, Kelis on pukeutunut vähän juhlallisemmin, kerrankin. Viettivät sitten yhdessä mukavan illan, mutta jotain puuttui.

381623.jpg

Nimittäin Sun, vamppimme. Sun ei kertakaikkiaan osallistunut mihinkään perheen juhliin tai yhteisiin hetkiin. Hän vain vietti aikansa katsellen telkkaria tai roikkumalla puhelimen ääressä ja puhumassa rakkaallensa, Joshille. Sun näyttää aika säälittävältä yksin.

381625.jpg

Sunin karkaamis yritys ei mennyt ihan putkeen, siis ihan huomaamatta ei päässyt livahtamaan. Ainakin Tanya, Kelis ja John näki hänet. Mutta minnes neiti on edes menossa?

381626.jpg

Nimittäin Sun lähti pitämään hauskaa Joshin kanssa. Huomaatte Joshin ratissa. Mitäköhän vanhemmat sanovat öisestä karkaamisesta. Sun ja Josh ei tosin voi päivälläkään karata, elleivät halua paistua nakkikastikkeeksi.

381627.jpg

Takaisin pääsy oli huomaamattomampaa, kuin lähteminen, mutta eivät jääneet kiinni tästä. Sinänsä hyvä, mutta olisin voinut toivoa heidän jääneensä kiinni.

381628.jpg

Vampyyrina olemisessa hyvä puoli on se, ettei tarpeet laske laisinkaan yön aikana, mutta nälkä voitti silti Sunin hengen, ja alistui syömään perheensä laittamasta ruoasta tähteet, mitkä olivat pöydälle jääneet. Ei hyvää ruokaa raaskinut haaskata, joten Sun sai toimia auttajana.

 

Kuinka jaksaa Sun aurinko allergiansa kanssa, ja kuinka jaksaa pysyä hyvissä arvosanoissa, niin, ettei paahdu bussi matkalla. Miten Karen jakselee odotellen yliopistolla sisaruksiaan? Pystyykö Sun hillitsemään itsensä, ja olla purematta perheenjäseniään, vaikka mieli tekisi? Kai sekin selviää, joskus. Ääniä perijälle, niitä tarvitaan, ja kommentteja, että jaksan kirjoittaa tätä legacya. Osat tulevat yleensä sitä myöten, mitä kommenttejakin on. Sitä nopeammin uusi osa tulee, mitä enemmän kommentteja tulee.