Näin joulukuun alkuun, päätin pistää uuden osan kun kerran ehtii. Lupailen, että lähiaikoina on tulossa aika suhteellisen nopeasti uudet osat. No jokatapauksessa, tässä tämä viides osa on, ja siitä vaan lukemaan jos huvittaa..

282250.jpg

Kelisin ja Rubyn sisar suhteet ovat alkaneet nousta parempaan päin, kun noin halailevat. Toivottavasti se on ikuista.

282252.jpg

Tai sitten ei, Kelis ampui Rubyn ''leikillään'' ja Ruby-raukka  kolautti päänsä sänkunsä lävitse. Ehkä Kelis vain esitti ystävää, mutta halusi vain halvauttaa Rubyn ja olla vanhempiensa suosiossa?

282253.jpg

Tästä lähtien en enää ikinä palkaa lastenhoitajaa, kun isovanhemmat ovat parempiakin lastenhoitajia kun tuo palkattu mummo. Miten potan ''sisällyksestä'' voi tulla noin iso läjä roskia?

282259.jpg

Tämä on nii-in paras kuva! Tanyllä on aivan mahtava ilme. Noh, kai se johtuu siitä kun sai sekä ylennyksen että suurehkon rahasumman..

282262.jpg

Täähh?? Miten nuo saastat ehtivät tulla näin nopeasti? Ei Tanya ehtinyt siivota roskia ajoissa näyttävästi =<<

282263.jpg

Tupla tähh?? Olin aivan varma, että en päästänyt Ukkoa torakoiden lähelle? Tai ketään muutakaan. Olen varma että vartioin torakoita tarpeeksi hyvinn??

282276.jpg

Voih, niin.. suloista? Kelisillä taitaa olla aika lämpimät välit jokaiseen perheenjäseneen. No eihän kukaan voikkaan vastustaa tuollaista pientä kikkurahiuksista kakaraa.

282278.jpg

Voih, siinä se viimeinenkin lapsista kasvaa. *Niisk* Tulee ikävä taaperoaikoja.

282282.jpg

Varttuipas Denniksestäkin suloinen lapsi, harmi vain, että hänellä on samallainen nenä kun Rubyllä ja Ukolla..

282284.jpg

Mutta mitämitä? Tuplasyndet! Keliskin kasvaa viimein teiniksi. Millainen rumilus / nättimys hänestäkin tulee?

282285.jpg

Tulipas Kelisistä nätti tytön tylleröinen. Toden totta, hän on perijälistalla. Tavoitteksi tuli siis perhe, ja elämäntoiveena 3 lapsista läpäisee yliopiston. Hmm, ihan mukava. Ei mikään kovin haastava. (Ehkä, sillä yliopistopeluu haluuni ovat kadonneet aika kauan sitten)

282286.jpg

Kelis päätti soittaa mahdollisimman nopeasti yliopistolle, mutta asia ei koskenut yliopistoa (vielä), sillä aikoi hakea stipendejä tulevaa opiskeluvuosia varten. Sai hän stipendit ainakin luovuudesta, siivoamisesta ja oliskos mekaanikkakin listalla? No ainakin luovuudesta, siivoamisesta ja hyvästä todistuksesta

282287.jpg

Täällä Stoneseilla ei näytetä ikuna siivoavan? Suihkukin on joka päivä melkein rikki ja tasot likaisena..

282288.jpg

Rubyllä on aika makea hymy koulua varten. Aikoo varmaan iskeä ensimmäisenä päivänä monia ihmisiä ystävikseen..

282289.jpg

Puolestaan isosysteri värjäsi hiuksiaan ''hieman'' lilahtaviksi ja se urheiluasu oli heti muutettava.. vaikkapa tuollaiseksi rumaksi mekoksi

282290.jpg

Mutta Kelisin uusi tyyli ei tainnut paljoa miehiä vetää puoleensa, tai sitten Kelisille ei ole tarkoitettu montaa miestä jos yhtäkään.

282304.jpg

Tanya sai taas ylennyksen, vaikkei se mitään hyödytä tai siis elämäntoiveeseen ei hyödytä..

282305.jpg

Niin, ja Denniksestä on tullut otettua tällainen mukava kasvokuva. Komeahan tämä on kuin mikä. Ei se nenä tässä ole pahimmillaan, mutta kyllä se aika iso on..

282308.jpg

Tällaiselta Stonesien nykyinen koti näyttää. Huomatkaa, että lattiat ovat lisätty, mutta tapetteja ei ole missään huoneessa, eikä ulkonakaan. Muuten on kyllä aika samanlainen koti kuin viimeksikin

282309.jpg

Kelis Orlando Bloom fani? Kelis siis on tienannut luovuuden jo kauan aikaa sitten täyteen. Stipendi siis tuli ainakin siitä.

282310.jpg

Maalaaminen sujuu käden käänteessä, mutta ehkä hellan ja jääkaapin luota likka pitäisi pitää kaukana. Kelis on ensimmäinen teini talossa joka saa tulipalon aikaa. Oliko ne mitkälie possupihvit niin vaikea valmistaa?

282311.jpg

Nytkö vasta tajusit millaista ruokaa teet? Nytkö vasta tajusit, että olet huono kokki?

282312.jpg

Kelisin halu halailla perheenjäseniään ei ole kadonnut mihinkään, vai johtuuko se vain tuosta mamma perhetavoitteesta?

282313.jpg

Rehtori oli heti ensimmäisenä tunkemassa tuijottelemaan Rubyn kasvua. Sänkyjä piti hieman siirtää, että muutkin mahtuu, mutta eivät muut mahtuneet kun Rehtori ja hänen iso ahterinsa esti muka Ukkoa liikkumasta ovelta..

282314.jpg

Rehtori on oikein innoissaan, kun Ruby kasvaa. Tavoitteeksi tuli tieto, ja elämäntoiveena sama kuin Ukolla, eli yllätys yllätys Hullu tiedemies. Koitanpa toteuttaa, vaikkei hänestä tulisikaan ikuna perijää.

282315.jpg

Pisti sitten Ukko kokaten (Jolla on parhaimmat ruoanlaitto pisteet) ja sai silti aikaan palaneita porsaankyljyksiä. Taisi syttyä tulipalokin, en nyt muista tarkkaan. Saivat myös syödä käristynyttä marjapiirakkaa. Toivottavasti rehtori ei kiinnitä huomiota ahmivaan-porsas-pikkuveljeen, joka syö käsillään..

282316.jpg

Aika alkoi loppua, mutta millaisin tuloksin? Rehtori ei näytä kovin.. tyytyväiseltä, vai harmittako häntä vain että he läpäisivät vierailun?

 

No, pääsikö Kelis sinne yksityiskouluun, niinkuin isä Ukkonsa toivoi kovasti vai tuottiko koko perhe suuren pettymyksen rehtorille? Aikooko Kelis sisarustensa kanssa yliopistoon?